JOY ACTOR SOUNDMATE KULTA BLUETOOTH-KUULOKKEET

Joy Actorin klassikko

139.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

SoundMate on JoyActorin langaton huippukuuloke, jonka äänenlaatua on kehuttu erittäin täyteläiseksi ja selkeäksi. Käyttäjät suosittelevat SoundMatea paljon musan lisäksi äänikirjoihin ja puhumiseen. Täydellisesti päähän muotoutuva, erityiskestävä panta ja pehmeät kuulokeosat metallikuorilla liikkuvat 3-ulotteisesti. Näin kuulokkeet eivät paina tai purista ja pysyvät erityisen hyvin päällä. 

SoundMate on myös erinomainen puheluiden hoitamiseen kaikkialla. Se on kevyt ja tyylikäs sekä päässä että kaulalla ja siinä on pitkä akunkesto. Suosittu SoundMate tarjoaa vähintään 14 tunnin yhtämittaisen puhe-/kuunteluajan sekä yli kuukauden valmiusajan.

SoundMate on erinomainen lahjaidea, sillä sen poikkeuksellisen tyylikäs konvehtirasiamainen pakkaus on maailman ohuin isojen kuulokkeiden pakkaus, joka säästää samalla luontoa ja pakkaamista. CO2-kompensoitu ja 36 kk takuu!

P.S. SoundMate on musiikkistarojen ja huippu-urheilijoiden testisuosikki!

Normaalin 36 kk:n takuun lisäksi kaikilla kuulokkeilla on 6 kk täystakuu. Mikäli kuulokkeet rikkoutuvat mistä tahansa syystä 6 kk sisällä annamme sinulle ilmaiseksi uudet tilalle

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  2 arkipäivää