JOYACTOR TINYSPORT 2 NAPPIKUULOKKEET

-14%

Urheilunapit Joyactorilta!

Säästä 20.00 €!   (139.00 €)
119.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Maratonille, kuntosalille tai kovaan treeniin. Sinä liikut, TinySport pysyy.

TinySport ei ole pelkkä kuuloke - se on treeniboosteri. Tutustu ja tilaa nyt!

Äänenlaadun salaisuus on yllättävä yksityiskohta

Moni ihmettelee, kuinka JoyActorin nappikuulokkeiden äänenlaatu ja korvapysyvyys on hintaluokassaan niin ylivertainen. Vastaus on yllättävä, mutta yksinkertainen.

Vaikka kuuloketeknologia on kehittynyt huimasti viimevuosina, yksi tärkeimmistä komponenteista äänenlaadussa ja korvapysyvyydessä on pysynyt melko samanlaisena. Lopulliseen äänenlaatuun ja soundin mehevyyteen vaikuttaa kuulokkeen vaihtopalan koko ja paksuus suhteessa korvakäytävään.

Siksi TinySport 2 -urheilukuulokkeissa on seitsemän eri kokoista ja muotoista  vaihtopalaa!

Tuttu hifitason äänenlaatu ja ominaisuudet kovaan käyttöön

TinySport on kuuloke vaativaan käyttöön mehevästä bassosta, tai keveästä tuntumasta tinkimättä. Kuuloke, joka pysyy olosuhteista tai vauhdista riippumatta - tai saat rahasi takaisin.

Akun kesto joka ei jätä pulaan

Kuunteluaikaa latauskotelon kanssa yhteensä huikeat 22 tuntia – ja pelkillä napeilla yli 5 tuntia.

 Valoa heijastava pinta näkyy pimeässä

Lähdetkö lenkille synkälläkin kelillä? Joskus sirot korvanapit saattavat livetä käsistämme. Jotta et koskaan hukkaisi TinySport -kuulokkeita, ne heijastavat pimeässä valoa ja löytävät aina tiensä takaisin taskuusi.

 Ennennäkemätön pysyvyys

Jokainen korva on yksilöllinen - siksi kehitimme TinySport -kuulokkeisiin jopa 7 vaihtopäätä. TinySport pysyy korvassasi vuorenvarmasti!

 Nauti liikkumisesta kaikissa sääolosuhteissa

 

TinySport ja IPX4-luokitus kestää vesiroiskeet ja kosteuden, olitpa sitten hiihtoretkellä lumimyrskyssä tai vaeltamassa kaatosateen yllättämänä!

30 päivän tyytäväisyystakuu ja 3 vuoden laitetakuu

Seitsemän erikoisvaihtopäätä takaavat yksilöllisen pysyvyyden. Mukautuvat erikoisvaihtopäät takaavat pysyvyyden myös heille, joille korvanapit eivät aikaisemmin ole toimineet. Haastamme sinut kokeilemaan: jos kuulokkeet eivät pysy tai kuulokkeet eivät muutoin vastaa lupauksiamme, saat rahasi takaisin! 

TinySport 2 on vuorenvarma valinta aktiiviselle urheilijalle Kovan treenin asettamat olosuhteet vaativat kestävyyttä paitsi Meiltä, myös varusteiltamme: TinySport 2 -kuulokkeet ovat Sinulle, jonka tahti on kova ja vaatimukset sen mukaiset. Varustaudu lähestyvään kevääseen.

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  Heti
Helsingin myymala:  Heti
Tampereen myymala:  Heti
Turun myymala:  Heti
Jyvaskylan myymala:  Saatavuus?
Kuopion myymala:  Heti
Oulun myymala:  Heti

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Matti Nieminen
AV-asiantuntija
0503248766
matti/nieminen//hifistudio/fi
Jari Lahtonen
Yritys/projektimyyjä
0405665999
jari/lahtonen//hifistudio/fi