SENNHEISER HD 4.50 BTNC

Bluetooth-kuulokkeet vastamelulla

199.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Uudet takaa suljetut Sennheiser HD 4.50 Wireless -kuulokkeet tarjoavat lähes kaiken mitä aktiivista elämäntapaa viettävät musiikin kuuntelijat voivat toivoa: Upean yksityiskohtainen ja voimakas ääni, viimeisin langaton teknologia, intuitiivinen helppokäyttöisyys ja elegantin minimalistinen mutta kuitenkin vankka korkealuokkaisista materiaaleista valmistettu rakenne. Mutta tärkeimpänä kaikista Aktiivinen Sennheiser’s NoiseGard™-vastamelu, joka antaa sinun nauttia musiikistasi rauhassa – missä tahansa.

Nämä uudet kuulokkeet suunniteltiin vaativien kuulijoiden vaatimusten jälkeen, jotka eivät tyydy vain musiikin kuuntelemiseen liikkeellä ollessaan mutta haluavat nauttia siitä paikasta riippumatta. Joten haluamme tarjota aktiivisen NoiseGard™ -vastamelun – voima, joka poistaa kaiken sinun ja musiikkisi väliin tulevan. HD 4.50 Wireless -kuulokkeet tarjoavat musiikkisi sinulle palkitulla Sennheiser-äänellä.

Kun nautit HD 4.50 Wireless -kuulokkeiden äänestä, nautit musiikkisi äänestä. Piste. Sennheiserin kehittämä aktiivinen NoiseGard™-vastamelu sulkee muun meluisan maailman pois. Joten voit uppoutua tarkkaan äänen jäljentämiseen näiden upeiden takaa suljettujen kuulokkeiden avulla: Rikkaat yksityiskohdat ja tehokas basso – Sennheiserin patentoiman tekniikan avulla.

HD 4.50 Wireless on vapautta – musiikillisesti ja fyysisesti. Joten ei johtoja. Joten nämä kuulokkeet toimitetaan sen sijaan täydentämään Sennheiserin laadukkaita kaiuttimia huippuluokan langattomalla teknologialla ja audio-koodekilla luotettavan siirron ja todellisen langattoman Hi-Fi-äänen tuottamiseksi. Välitön ja yksinkertainen laiteparin muodostaminen yhteensopivien laitteiden kanssa on varmistettu NFC (Near Field Communication) -tekniikalla.

Kaikki HD 4.50 Wireless -kuulokkeisiin liittyvä on hyvin kehitettyä. Aseta sormesi intuitiivisiin korvakuppeihin kiinnitettyihin ohjaimiin ja tunnet mitä tarkoitamme. Yhdessä integroitujen mikrofonien kanssa ne tekevät puheluiden soittamisesta ja vastaanottamisesta, kappaleiden vaihtamisesta tai äänenvoimakkuuden säätämisestä äärimmäisen helppoa.

HD 4.50 Wireless yhdistää erinomaisen mukavuuden ja maksimaalisen siirrettävyyden. Korvien ympärille ulottuva rakenne ja syvät ergonomisesti kehitetyt korvapehmusteet antavat sinun nauttia pisimmistäkin kuuntelusessioista. Samalla kestävän taitettavissa olevan kuulokesangan rakenteen ansiosta kuulokkeita voidaan säilyttää siististi mukana toimitetussa suojakotelossa.

Liikkuminen tarkoittaa usein kaukana olevia sopivia virtapistokkeita. Onneksi HD 4.50 Wireless -kuulokkeiden akku antaa sinun nauttia NoiseGard™-ominaisuuden suojaamasta musiikista jopa 19 tuntia (akku kestää noin 25 tuntia, jos NoiseGard™ on kytketty pois päältä).

Jos kehität huippulaadukkaat kuulokkeet, kuten HD 4.50 Wireless, lyhytikäinen ulkomuoto ei ole vaihtoehto. Valitsimme korkealuokkaisista materiaaleista valmistetun virtaviivaisen kehyksen. Ajattoman tyylikäs. Miellyttävä omistaa ja käyttää useita vuosia.


Tekniset tiedot:

Impedanssi: 18 Ohmia
Mikrofonin taajuusvaste: 100 - 10,000 Hz
Taajuusvaste: 18 - 22,000 Hz
SPL: 113dB
Akku: Li-ion patteri
Kodekki: AptX

Linkki valmistajan sivulle

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  7 arkipäivää

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Arto Kupari
AV-asiantuntija
03-2252211
Arto/Kupari//hifistudio/fi