Ilmainen toimitus | 100% tyytyväisyystakuu

14/30/60 päivän rahat takaisin-takuu | Elinikäinen tekninen tuki | HifiStudion kaiutintakuu 5 vuotta | Varaa kotikäynti

AKG K550 MK3 KUULOKKEET

AVPlus-lehden testivoittaja!

TUOTEKUVAUS

Studiotason AKG-äänentoisto
K550MKIII-kuulokkeilla voit nauttia AKG:n palkitusta studiotason soinnista, jolle on ominaista täyteläinen basso ja sävykkäät keskiäänet.

Suljettu rakenne takaa täysin henkilökohtaisen kuuntelukokemuksen
Suljettujen korvakuppien ansiosta äänenlaatu on kokonaisvaltainen mutta kuitenki avoin. Äänen vuotamista esiintyy erittäin vähän.

Kevyet ja mukavat myös tunteja kestävään yhtäjaksoiseen kuunteluun
K550MKIII:n kevyt rakenne ja äärimmäisen pehmeät korvatyynyt mahdollistavat lempimusiikkisi kuuntelun aina yhtä mukavasti.

Voidaan taittaa kokoon helppoa säilytystä varten
2D Axis -taittomekanismi tekee AKG K550MKIII -kuulokkeiden säilytyksestä ja mukana kuljettamisesta helppoa.

K550MKIII-kuulokkeet ovat AKG:n insinöörien suunnittelun taidonnäyte. Niissä yhdistyvät suljettujen kuulokkeiden ulkoisia ääniä eristävät ominaisuudet ja avoimien kuulokkeiden tilavaikutelma. Nämä yhdessä tekevät niistä referenssitason kuulokkeet, jotka ovat ihanteelliset yksityiseen kuunteluun sekä kotona että kodin ulkopuolella. Mallistomme suurimmat, 50 mm:n elementit tarjoavat loistavaa AKG-äänentoistoa hifi-järjestelmästäsi tai käytännössä mistä tahansa kannettavasta laitteesta. Suuret korvakupit ja uudenlainen sanka takaavat erittäin mukavan istuvuuden, ja 2D-Axis-taittomekanismi helpottaa kuulokkeiden säilytystä ja kannettavuutta.

Tekniset tiedot:

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Tommi Mattila
Myymäläpäällikkö
0405860120
Tommi/Mattila//hifistudio/fi