DENON AH-D5200 OVER-EAR PREMIUM KUULOKKEET

-33%

Huippuluokan over-ear-kuulokkeet poikkeuksellisella äänenlaadulla,

Säästä 200.00 €!   (599.00 €)
399.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Seeprapuisilla kuulokekupeilla, mukavalla keinonahkalla, muistimateriaalisilla pehmusteilla ja 50-vuotisella kokemuksella laadukkaista kuulokkeista.
Yleistä
Premium-tasoiset AH-D5200 kuulokkeet nojaavat Denonin yli 50 vuoden kokemukseen kuulokkeiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Yksinoikeudelliset 50 mm FreeEdge-elementit minimoivat kalvon häiriöitä, jotta ääni olisi mahdollisimman tarkka ja yksityiskohtainen. Kuulokkeet ovat valmistettu pitkäkestoisiakin kuuntelusessioita varten ergonomisen rakenteen, pehmeän keinonahkapinnan ja muistimateriaalin avulla. Aidot puiset kuulokekupit tekevät kuulokkeista elegantit ja äänestä rikkaan sekä lämpimän vähentämällä resonanssia. Mukana tulee irrotettava 3,5 mm kaapeli ja 6,5 mm adapteri, joten voit käyttää kuulokkeita kannettavan soittimen tai kodin hifijärjestelmän kanssa.

HUIPPUTASON ÄÄNI
Ääni, joka uhmaa odotuksia. 50 mm FreeEdge-elementit minimoivat häiröitä luoden parhaan mahdollisen äänentoiston. Aidosta puusta valmistetut kuulokekupit tuovat ääneen lämpöä ja eloa luontaisten akustisten ominaisuuksiensa ansiosta.

Ergonomista mukavuutta
Ergonominen suunnittelu mahdollistaa pitkät kuuntelutuokiot. AH-D5200 kuulokkeet ovat muotoiltu sopimaan universaalisti ja ne ovat riittävän kevyet, että niitä voi käyttää pitkiäkin ajanjaksoja kerrallaan. Kevyt paino, pehmeä keinonahkapinta ja 3D-muistimateriaali pitävät Denon AH-D5200:n mukavasti mutta tukevasti paikallaan — kuuntele musiikkia niin pitkään kuin haluat.

Valmistettu ammattitaidolla
Valmistusprosessissa on nojattu Denonin yli 50 vuoden kokemukseen, joten AH-D5200 on valmistettu todellisella ammattitaidolla. Aidot puiset kuulokekupit ja tumma, pehmeä keinonahkapinta sopivat tyylillisestikin yhteen upeasti. Elegantti viimeistely ja huipputasoinen äänenlaatu hivelevät vaativampaakin silmää ja korvaa.

Kestävät materiaalit
Vaali upeaa ääntä vahvoilla materiaaleilla. Painevalettu alumiininen ripustus on kestävä tukiranka AH-D5200:lle, ja se tarjoaa kuulokkeille pitkäikäisyyttä ja akselille joustavuutta. Laadukas, keinonahkainen pinta kestää käyttöä ja säilyttää ulkonäkönsä. Irrotettava johto ja kompakti säilytyslaukku suojaavat AH-D5200 kuulokkeita, jotta niistä riittäisi iloa vuosikausiksi.

Hi-Res - Korkea resoluutio
Hi-Res Audio -logo takaa, että tuote täyttää korkearesoluutioisen audion standardien vaatimukset. Standardien mukaan kuulokkeiden taajuusvasteen on yllettävä vähintään 40 kHz:iin. Huippuluokan kuulokkeita 50 vuotta valmistaneena Denon on hyvässä asemassa valmistamaan tuotteita, jotka toistavat korkearesoluutioista audiota. Näin ollen upeaa Denon-ääntä voidaan kuulla koko komeudessaan.

Tekniset tiedot


Tarvikkeet
Seeprapuu, raidallinen puu


Linkki valmistajan sivulle

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  2 arkipäivää
Helsingin myymala:  Saatavuus?
Tampereen myymala:  Saatavuus?
Turun myymala:  Saatavuus?
Jyvaskylan myymala:  Saatavuus?
Kuopion myymala:  Saatavuus?
Oulun myymala:  Saatavuus?

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Antti Vuorilahti
Yritys/projektimyyjä, osakas
0503514324
Antti/Vuorilahti//hifistudio/fi
Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi