PIONEER SE-MASTER1 HIGH-END KUULOKKEET

Pioneerin lippulaiva kuulokkeet

2499.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

 
JAKAVAT MAAILMALLE MUSIIKIN RIEMUN. ÄÄNIMAAILMAMME YDIN ON KAUTTA AIKAIN OLLUT YKSI VISIO.


Pioneerin historia korkealaatuisten audiolaitteiden saralla alkoi 80 vuotta sitten, jolloin visioksi asetettiin ”musiikin riemun tuominen ihmisille kaikkialla”. Vuonna 1937 tuotimme A-8-kaiuttimen, joka oli ensimmäinen Japanissa tuotettu dynaaminen kaiutin. Siitä lähtien olemme sitoutuneet korkean tarkkuuden äänentoistoon. Keskitymme aina puhtaaseen, todenmukaiseen äänentoistoon niin kotikaiuttimien, autokaiuttimien kuin kuulokkeidenkin valmistuksessa. Olemme kehittäneet ja tuottaneet uraauurtavia kuulokkeita yli 50 vuoden ajan, aina vuoden 1960 SE-1-kuulokkeista lähtien. Nyt kirjoitamme pitkän historiamme uutta lukua teknisessä ylivertaisuudessa ja äänenlaadun puhtaudessa.

LIPPULAIVAMME SE-MASTER1 JATKAA PERINTÖÄMME. TERVETULOA ÄÄNENTOISTON TULEVAISUUTEEN.

Japanissa valmistettu – mestarin käsin muotoilema

SE-MASTER1-kuulokkeiden tuotannossa pieninkin yksityiskohta on valmistettu äärimäisellä tarkkuudella. Kunkin yksikön on koonnut käsityöläismestari Japanin Tohoku Pioneer -tehtaalla, joka on useiden ikonisten kaiutinmallien syntypaikka. Hyödynnämme kehittynyttä teknologista osaamistamme jokaisessa vaiheessa suunnittelusta tuotantoon ja laadunvarmistukseen. Siten kuulokkeesi ovat huippuluokan laatua ilman kompromisseja.

AIR STUDIOSIN HYVÄKSYMÄT MONITOR REFERENCE -KUULOKKEET

Lontoossa sijaitseva AIR Studios on maailmankuulu ylittämättömistä musiikintuotantotiloistaan ja useiden ikonisten artistien ykkösvalinta äänitysstudiona. SE-MASTER1-kuulokkeet ovat ensimmäiset kuulokkeet, jotka on nimetty AIR Studiosin Reference Headphones -kuulokkeiksi. Olemme ylpeitä tästä harvinaisesta kunniasta.
 

ÄÄNIOMINAISUUDET

valmistajan sivut

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  6 arkipäivää