SENNHEISER G4ME ONE PELIKUULOKEET VALKOINEN

179.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Sennheiser G4ME One Ammattipelaajien ykkösvalinta kaikkialla maailmassa. Saksalaiseen tekniikkaan perustuvat kuuloke-elementit ja huippuluokan melua vaimentava mikrofoni tuottavat loistavan hifiäänen, minkä ansiosta voit keskittyä täydellisesti pelaamiseen, headsetisi sijaan.


YKSINKERTAISESTI PARAS.

GAME ONE kuuluu kotipelaajille tarkoitettujen headsetien parhaimmistoon. Mallia voidaan hyvällä syyllä pitää käyttömukavuudeltaan markkinoiden parhaana peliheadsetinä, joka toistaa myös äänen äärimmäisen tarkasti ja luonnollisesti.


AISTI PELI HEADSETIN HÄIRITSEMÄTTÄ

Aisti pelin tempo, syke, jännitys ja vaikuttava äänimaailma. Älä anna headsetin häiritä keskittymistäsi. GAME ONE -peliheadset toistaa äänen äärimmäisen tarkasti ja luonnollisesti. Avoimen rakenteen ansiosta ilma pääsee virtaamaan korviisi. Tämä pitää sekä mielen virkeänä että pään kylmänä myös tuntien yhtäjaksoisen pelaamisen ajan.


PEHMEÄ JA KEVYT

GAME ONE -headsetin ansiosta sinun ei tarvitse kärsiä hikoilusta, pelaatpa sitten puolen tunnin ajan tai läpi yön. Headset on varustettu XXL-kokoisilla pehmeällä sametilla päällystetyillä korvatyynyillä ja pehmustetulla pääpannalla. Näiden ominaisuuksien ansiosta voit nauttia parhaasta mahdollisesta käyttömukavuudesta – pisimpienkin pelisessioiden ajan.


SAKSALAISTA TEKNIIKKAA

Molemmat GAME ONE -headsetissä käytettävät elementit on kehitetty suunnittelulaboratorioissamme Saksassa. Elementit on optimoitu siten, että ne pystyvät toistamaan äärimmäisen tarkasti pelien äänimaailman - riippumatta siitä, minkä tyyppisestä pelistä on kysymys. Jokainen yksittäinen kappale on testattu sekä mekaanisten että akustisten tekijöiden osalta.


VIESTINTÄÄ KRISTALLINKIRKKAASTI

GAME ONE -peliheadsetissä käytetty huippumikrofoni on aivan omaa luokkaansa. Mikrofoni vaimentaa melua erittäin tehokkaasti, joten puheäänet välittyvät kristallinkirkkaina keskustellessasi pelikumppaneidesi kanssa.


HELPPOKÄYTTÖISET SÄÄTIMET

Oikeaan kuulokekuppiin integroidun äänenvoimakkuuden säätimen ansiosta reaktioaikasi lyhenee huomattavasti, sillä sinun ei tarvitse käyttää aikaa säädinten etsimiseen kaapelista. GAME ONE on varustettu myös helppokäyttöisellä mikrofonin mykistystoiminnolla. Sinun tarvitsee vain nostaa mikrofonin vartta, ja mikrofoni on samassa pois päältä.


SOPII MONIIN ERI LAITEALUSTOIHIN

GAME ONE -mallin kaapelit ovat vaihdettavissa, minkä ansiosta headsetiä voi käyttää monien erilaisten 3,5 mm:n jakkiliittimellä varustettujen laitealustojen yhteydessä, esim. PC, Mac, pelikonsolit, mobiililaitteet ja tabletit. Valmistaudu uppoutumaan pelin äänimaailmaan, oli sitten kyse aseellisesta taistelusta trooppisella saarella, keskustelusta muiden pelitiimin jäsenten kanssa tai vain mahdollisuudesta nauttia ainutlaatuisesta Sennheiser-äänestä, joka on ollut myös pelisuunnittelun perustana: ”The Sound Games Are Made Of”.


TÄYDELLINEN VALINTA

Sennheiser on ainoa audioalan yritys, joka valmistaa sekä pelien tallentamiseen käytettäviä tarkkuusmikrofonijärjestelmiä että pelaamiseen käytettäviä headsetejä. Miksi siis valitsisit jonkin toisen valmistajan headsetin?

Tekniset tiedot

Väri: Valkoinen
Kuuloketyyppi: Avoin korvien ympärille asettuva sankakuuloke
Impedanssi: 50 Ω
Liitännät: 2 x 3.5 mm (PC/Mac) & 1 x 3.5 mm (Pelikonsolit)
Taajuusvaste (mikrofoni): 50-16,000Hz
Taajuusvaste (Kuulokkeet) 15-28,000 Hz
SPL: 116dB
Kaapelin pituus 3 m (PC/Mac) & 1.2 m (Console)
Paino: 300 g
Mikrofonin suuntakuvio: Noise Cancelling
Herkkyys: Mikrofoni: -38 dBV at 94 dBSPL

 

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  7 arkipäivää

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Arto Kupari
AV-asiantuntija
03-2252211
Arto/Kupari//hifistudio/fi