Ilmainen toimitus | 100% tyytyväisyystakuu

14/30/60 päivän rahat takaisin-takuu | Elinikäinen tekninen tuki | HifiStudion kaiutintakuu 5 vuotta | Varaa kotikäynti

STAX SRM-T8000 KUULOKEVAHVISTIN

Absoluuttista high-endin huippua edustava putki-hybridi-kuulokevahvistin

5900.0 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Tekniset tiedot

● Alhaisen kohinan, hyväksi havaitut 6922 kaksois-triodiputket 

Kohinan taso on erittäin alhainen, jolloin normaalisti kuulumattomiin jäävät yksityiskohdat pääsevät esille. Silloin äänen laatu paranee kohtuullisillakin kuunteluvoimakkuuksilla ja tulee läpikuultavammaksi. Aivan kuin pestessä ikkunoita - läpinäkyvänä pitämäsi lasi muuttuukin vielä kirkkaammaksi. Laitteen toteutustapa on hybridi, jossa käytetään A-luokan puolijohdepääteastetta suuren virranantokyvyn putken kanssa. Lopputuloksena on hyvin alhainen kohina, eläväinen ja pehmeän musikaalinen ääni, samoin kuin erittäin tarkasti jäsentyvä tilantunne.

● Balansoidut sisääntulot mahdollistavat balansoidun signaalin todellisen äänenlaadun.

● Piirisuunnittelu on toteutettu täysin ilman kytkentäkondensaattoreita

● Ensimmäisen asteen tyhjiöputki on asennettu erilliselle piirilevylle värähtelyn ja ulkopuolisen häiriön minimoimiseksi. Lisäksi häiriöt ovat estetty huolellisella värähtelyn vaimennuksella ja herkän elektroniikan suojauksella.

● Ensimmäistä kertaa historiassa STAX on käyttänyt suurikokoista toroidimuuntajaa mahdollisimman alhaisen kohinatason saavuttamiseksi. Tämä mahdollistaa suuren signaalin muutosnopeuden ja sävykkään äänen koko taajuuskaistalla.

● Runko on valmistettu ei-magneettisesta alumiinista tavallisen teräksen sijaan. Tämän ansiosta äänestä on saatu poistettua verhoutuneisuutta, ja itse laitteesta on samalla tullut kevyempi.

● Laitteessa on neljä paria sisääntuloja. (Huomio: LINE4 on erillinen piirilevypaikka tulevaisuutta varten. Siihen ei ole vielä saatavana kortteja.

● Voimakkuuden säädin on mahdollista ohittaa sekä LINE1, LINE2 tai LINE3 tuloissa, jos kuulokevahvistinta käytetään ohjelmalähteen kanssa jossa on oma voimakkuuden säädin, tai erillisen esivahvistimen kanssa. Tällöin laite toimii päätevahvistimena ilman voimakkuuden säätöä.

● Laitteessa on juuri siihen suunnitellut alumiiniset jalat, joissa on uusi värähtelyä eristävä ja erittäin suuren kitkakertoimen omaava pohja. Niiden kitka on niin suuri, että sinun hädin tuskin tarvitsee pitää vahvistimesta kiinni kytkiessäsi kuulokkeita.

● Kuulokevahvistimeen on valittu korkealuokkaiset komponentit äänenlaatua, suorituskykyä sekä käyttöympäristöjä silmällä pitäen.

● Yhteensopiva kaikkien STAX PRO-kuulokkeiden kanssa, joissa on 5-pinninen liitin.

● Voit ketjuttaa LINE1 tuloon liitetyn signaalin ulos PARALLEL OUT liittimistä.Linkki maahantuojan tuotesivulle
 

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  3 arkipäivää

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Jari  Råback
Audio- ja levysoitinasiantuntija
0407749240
jari/raback//hifistudio/fi