SENNHEISER HD660S KUULOKKEET

Sennheiserin uusi HD 660 S on ideaali, avoin, dynaaminen kuuloke intohimoiselle audiofiilille.

429.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Uusi audiofiilin joustavuus
HD 660 S kuuluu uuteen Sennheiser audiofiili-sarjan sukupolveen joka asettaa uudet standardit huippuluokan äänentoistolle ja samaan aikaan tekee huippuluokan äänentoistosta saatavempaa sekä kaikkien nautittavaa. Johtuen sen alhaisesta impedanssista ja valikoimasta eri kaapeleita, HD 660 S toimii täydellisesti eri äänilähteissä, mukaan lukien mobiililaitteet, antaen sinulle äärimmäisen kuuntelukokemuksen joka kerta.

Ääni intohimoiselle musiikin harrastajalle
HD 660 S on valmistettu ajatellen vaativaa kuuntelijaa, se ohittaa legendaarisen HD 650:n äärimmäisen performanssin. Terävä basso, loistava keskitaajuuden vaste ja hellä, miellyttävä luonnollinen diskantto, HD 660 S omaa nopeuden joka upottaa sinut jokaiseen musiikin tunteeseen ja vivahteeseen. Silti, se pysyy eräittäin tarkkana ja läpikuultavana.

Viimesin Sennheiserin teknologia
HD 660 S omaa uuden muuntimen designin, jonka on kehittänyt Sennheiser. Tämä johtaa parantuneeseen kaiutinkalvon liikkeeseen, johtuen erittäin tarkasti valmistetusta ruostumattomasta teräskalvosta, joka on suunniteltu kaiutinkalvon ääriviivojen mukaisesti. Erittäin kevyet alumiiniset äänikäämit takaavat impulssin tarkkuuden. Muuntimet on valittu huollisesti ja liitetty tarjotakseen erittäin kapean (±1 dB) toleranssin.

Äärimmäinen liitettävyys
HD 660 S on luoto musiikista nauttimiseen äärimmäisellä laadulla ja monista eri äänilähteistä. Johtuen sen alhaisesta impedanssista, se tarjoaa viite-luokan tarkkuuden hi-res-mobiilisoittimissa. Luonnollisesti, HD 660 S paljastaa täyden potentiaalinsa kun se on kytketty tasapainotettuun lähtöön kuulokevahvistimessa, kuten HDV 820 tai tasapainotettuun lähtöön mobiileissa digitaalisoittimissa. Niinpä sen mukana tulee valikoima kaapeluita melkein jokaiseen tilanteeseen. Kaikki kaapelit on valmistettu erittäin johtavasta OFC-kuparista, joilla on erittäin alhainen käyttöääni ja kevlar-vahvistus

Suunniteltu huippuluokan mukavuutta varten
Kaikki HD 660 S-kuulokkeizsta tekee niiden kuuntelusta nautintoa – ei ainoastaan sen vahva, mutta kevyt rakenne. Elliptiset korvakupit on suunniteltu seuraamaan korvan anatomiaa, omaten paksun pehmustuksen pannassa sekä vaihdettavat korvakupit, taaten tuntien kuuntelun äärimmäisellä mukavuudella.

Hienostunut ulkoasu
HD 660 S:n puhdas ja vaivaton ääni heijastuu sen uudesta mattamustasta ja tummanharmaasta designista. Sen huippuluokan estetiikka syleilee sekä ajatonta eleganssia ja nykyaikaista tyyliä – tinkimättä laadusta, kuten kaikki HD 660 S:ssä.

Tekniset tiedot:

Linkki valmistajan sivulle

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  Heti
Helsingin myymala:  Heti
Tampereen myymala:  Saatavuus?
Turun myymala:  Saatavuus?
Jyvaskylan myymala:  Saatavuus?
Kuopion myymala:  Saatavuus?
Oulun myymala:  Saatavuus?

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Arto Kupari
AV-asiantuntija
0447521831
Arto/Kupari//hifistudio/fi
Jari Lahtonen
Yritys/projektimyyjä
0405665999
jari/lahtonen//hifistudio/fi

ASIANTUNTIJAMME SUOSITTELEVAT