SENNHEISER HE 1 KUULOKKEET

Maailman parhaat kuulokkeet?

62000.00 €  / KPL

TUOTEKUVAUS

Kohtaa Sennheiser HE 1

Kauneutta, jolla on tarkoitus

Sennheiser HE 1 in huomiota herättävässä muotoilussa yhdistyvät muoto ja toimivuus. Sen vahvistin on lasista valmistetun kotelon ja tukevan Carrara-marmorikappaleen sisällä. Tämä ylellinen luonnonkivi — joka tuli tunnetuksi Michelangelon renessanssiveistosten materiaalina — on kaunis, mutta se myös ehkäisee melun kulkeutumista rakenteessa. Visuaalisesti upean muotoilun aikaansaamiseksi säätimet on muotoiltu huolellisesti parhaan laadun takaavalla tavalla. Jokainen säädin jyrsitään yhdestä alumiinikappaleesta, minkä jälkeen se pinnoitetaan kromilla. Tämä on musiikkia esineeksi muutettuna.

Otettu.

Et ole ehkä koskaan nähnyt yhtä kauniita kuulokkeita. Mutta tämä on vasta alkua. Katso, miten kosketus vähitellen herättää Sennheiser HE 1 henkiin—pitäen hetken taukoa, jotta vahvistimen putket ehtivät saavuttaa optimaalisen lämpötilan. Kytke ne sitten päälle ja matkaa puhtaan äänen maailmaan. Paikkoihin, jossa et ole koskaan ennen käynyt. Paikkoihin, jotka kätkeytyvät musiikkisi sisään. Vinyylilevyillä. CD-levyillä. Laadukkaissa tiedostoissa. Sennheiser HE 1 vie sinut sinne. Taajuusalueella 8 Hz:stä yli 100 kHz:iin ja pienimmällä äänentoistojärjestelmässä koskaan mitatulla vääristymällä: 0,01 % 1 kHz:n taajuudella, 100 dB SPL.

Arvometallit.

Jatkuva täydellisyyden tavoittelu tuo tullessaan ainutlaatuisuuden. Siten Sennheiser HE 1 on ensimmäinen sähköstaattinen kuuloke, jossa korvanappeihin on integroitu siisti A-luokan MOS-FET-suurjännitevahvistin. Se eliminoi johdon kapasitiivisen reaktanssin, antaen huippuluokan impulssien puhtauden 200 % tehokkaammin kuin mikään muu tällä hetkellä saatavilla oleva ratkaisu. 
Käytössä ovat 2,4 mikrometrin platinahöyrystetyt kalvot, koska Sennheiserin tutkimuksessa todettiin niiden koon antavan optimaalisen äänentoiston. Erinomainen sähköinen ja akustinen suorituskyky varmistetaan kultahöyrystetyillä keraamisilla muuntimilla, kun taas 99,9-prosenttisesti hopeoituja OFC-kaapeleita käytetään optimaalisen johtavuuden aikaansaamiseksi. Jotta voisit uppoutua kaiken tämän tulokseen, Sennheiser HE 1-kuulokkeiden korvakupit on työstetty huolellisesti tukevasta alumiinista ja niissä on hienoimmasta nahasta käsintehdyt korvatyynyt sekä pehmeä, allergisoimaton veluuri-/mikrokuiturakenne.

Kaikkea muuta muttei kompromisseja

Putki- ja transistorivahvistinten edut — Sennheiser HE 1 issa saat nauttia niistä kaikista. Kiitos kytkentöjen suunnittelun, jolle patentti on vireillä. Tämän uusinta tekniikkaa edustavan vahvistimen tyhjiöputket on liitetty jousitettuun ja vaimennettuun marmorikoteloon rakenteessa kulkevan melun välttämiseksi ja ympäröity laadukkailla kvartsikuvuilla, jotka suojaavat ilman mukana kulkeutuvalta melulta, joten se antaa huippuluokan impulssien puhtauden pitäen vääristymät erittäin vähäisinä. Muunnettaessa digitaalista ääntä analogiseen muotoon vahvistin voi vastaanottaa digitaalisia signaaleja optisten tai koaksiaalisten SPDIF-tulojen tai USB-tulon kautta. Lisäksi se vastaanottaa myös tarkkaa PCM- ja DSD-dataa. Musiikkidata muunnetaan analogisiksi signaaleiksi ESS SABRE ES9018:n kahdeksan sisäisen DA-muuntimen avulla. Kummallakin stereopuolella käytetään neljää rinnakkaista kanavaa tarkkuuden parantamiseksi sekä vääristymien ja melun vähentämiseksi.

Tuotteen tehdassivut

Saatavuus

Verkkokaupasta:  7 arkipäivää

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Arto Kupari
AV-asiantuntija
0447521831
Arto/Kupari//hifistudio/fi
Jari Lahtonen
Yritys/projektimyyjä
0405665999
jari/lahtonen//hifistudio/fi