SENNHEISER PC 373D KUULOKEMIKROFONI

249.90 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Sennheiserin PC 373D on laadukas, akustiselta rakenteeltaan avoin peliheadset, joka tuottaa monitasoisen 7.1 Dolby Surround Sound -äänen ja kristallinkirkkaan peliviestinnän laadukkaan ja melua vaimentavan mikrofonin avulla. Tyylikäs Surround Dongle ja tehokas tietokoneohjelmisto optimoivat täydellisesti kokemuksesi kilpailuhenkisestä ja monitasoisesta pelaamisesta ja myös musiikista.


Uppoudu peliin

Hanki uskomattoman monitasoinen 7.1 Dolby Surround Sound -kokemus. Tyylikäs Surround Dongle ja käyttäjäystävällinen tietokoneohjelmisto optimoivat täydellisesti kokemuksesi kilpailuhenkisestä ja monitasoisesta pelaamisesta.


Kuule jokainen yksityiskohta

Sennheiserin optimaaliseen selkeyteen ja tarkkuuteen tähtäävällä ainutlaatuisella anturitekniikalla varustettu, laadukas ja akustiselta rakenteeltaan avoin peliheadset on täydellinen kumppani pelaamiseen.


Muokkaa ääni tarpeidesi mukaan

Ohjelmiston tyylikäs ja intuitiivinen käyttöliittymä räätälöi kokemuksen kunkin pelaajan, pelin tai ympäristön mukaan. Taajuuskorjaimen neljän eri asetuksen avulla voit muokata ääntä täsmälleen tarpeidesi mukaan. Off-asetus tekee äänenlaadusta neutraalin.


Kristallinkirkas ääni keskusteluihin

Laadukkaan melua vaimentavan mikrofonin ja valinnaisen melua vaimentavan algoritmin ansiosta PC 373D takaa selkeän tiimiviestinnän ilman taustamelua. Jos haluat mykistää mikrofonin, nosta vain sanka ylös, niin puheyhteys katkeaa!


Pidä pää kylmänä

Varustettu suurilla ja mukavilla, pehmeällä sametilla päällystetyillä XXL-koon korvatyynyillä, jotka pehmustavat korvia pelaamisen aikana, kun taas avoin rakenne pitää pelaajat viileinä silloinkin, kun jännitys kasvaa. Pehmustettu pääpanta takaa mukavuuden, kestipä peli miten kauan tahansa.


Mielenrauhaa

Pääpanta ei saisi koskaan muuttaa muotoaan, ja äänen tulisi kuulua vuosien käytön jälkeenkin yhtä kirkkaasti kuin ensimmäisellä käyttökerralla. Me varmistamme laadun aina, ostatpa minkä tahansa Sennheiserin peliheadseteistä. Peliheadsettimme on tehty kestämään, ja niillä on kahden vuoden kansainvälinen takuu.


Tekniset tiedot

Väri: Musta
Kuuloketyyppi: Avoin korvan ympärille asettuva sankakuuloke
Impedanssi: 50 Ω
Liitäntä: USB
Taajuusvaste Mikrofoni: 50 – 16, 000 Hz
Taajuusvaste Kuulokkeet:  15 Hz – 28,000 Hz
SPL: 116 dB
Kaapelin pituus: 1,7m + 1,2m

Linkki valmistajan sivuille

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  7 arkipäivää

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Jari Lahtonen
Yritys/projektimyyjä
0405665999
jari/lahtonen//hifistudio/fi
Arto Kupari
AV-asiantuntija
0447521831
Arto/Kupari//hifistudio/fi