BOSE SPORT EARBUDS BALTIC BLUE NAPPIKUULOKKEET

Välitöntä motivaatiota

209.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Bose Sport Earbuds -kuulokkeilla musiikki kuulostaa siltä, kun artisti seuraisi vierelläsi treenin ajan ja tsemppaisi juoksemaan vielä yhden kilometrin tai tekemään vielä yhden toiston. Patentoitu akustinen rakenne ja ensiluokkaiset, tehokkaat elementit tuottavat yhdessä suurenmoisen äänen. Bosen tunnusomainen Volume-optimized Active EQ -taajuuskorjain tehostaa automaattisesti diskanttia ja bassoa niin, että musiikki, videot ja muut äänet kuulostavat aina tasapainoisilta kaikilla kuuntelutasoilla. Uudet StayHear Max -sovitteet istuvat tiiviisti korvakäytävään, minkä ansiosta musiikkiin vaikuttavuutta ja tunnelatausta tuovat syvät bassoäänet kuuluvat hyvin ja ympäristön äänet vaimenevat kuulumattomiin. Siksi voit keskittyä täysin musiikkiin ja omaan treeniisi.
Bose Sport Earbuds -kuulokkeiden mukana toimitetaan kolme erikokoista StayHear Max -sovitetta, joista löydät varmasti juuri sinulle sopivan koon. Kaikki korvaa koskevat pinnat on valmistettu pehmeästä silikonista kovan muovin sijaan. Kun sovitteiden paine jakautuu tasaisesti ympäri korvaa, korvan kaikkein herkimmät osat säästyvät ylimääräiseltä paineelta. Sovitteiden ainutlaatuinen sateenvarjomainen muotoilu ja joustava uloke pitävät Bose Sport Earbuds -kuulokkeet tukevasti paikoillaan – ilman korvapidikettä – vaikka kuinka ravistaisit päätäsi tai pomppisit ylös ja alas.
Bose Sport Earbuds -kuulokkeet on suunniteltu kestämään hikeä ja sääolosuhteita, ja ne käyvät läpi perusteellisen laatutestauksen, jolla varmistetaan niiden pysyvän huippukunnossa olosuhteista riippumatta. Kuulokkeiden vesitiiviysluokitus on IPX4, mikä tarkoittaa, että kuulokkeiden sisällä oleva elektroniikka on suojattu roiskevedeltä kesken juoksulenkin yllättävän sadekuuron varalta.

 

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

BOSE - Valtuutettu j�lleenmyyj�

Saatavuus

saatavilla lokakuun alku

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Kimmo Lauttajärvi
Myymäläpäällikkö
03-2252 212 040-5558811
kimmo/lauttajarvi//hifistudio/fi
Antti-Ville Paju
AV -asiantuntija/projektimyyjä
0408446823
antti/paju//hifistudio/fi
Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi