BOSE SPORT EARBUDS GLACIER WHITE

Elämäsi parhaimpaan treeniin!

209.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

ose Sport Earbuds -kuulokkeet on suunniteltu kestämään hikeä ja sääolosuhteita, ja ne käyvät läpi perusteellisen laatutestauksen, jolla varmistetaan niiden pysyvän huippukunnossa olosuhteista riippumatta. Kuulokkeiden vesitiiviysluokitus on IPX4, mikä tarkoittaa, että kuulokkeiden sisällä oleva elektroniikka on suojattu roiskevedeltä kesken juoksulenkin yllättävän sadekuuron varalta.
Kun puhelimesi soi ja käytössäsi on Bose Sport Earbuds -kuulokkeet, sinun ei tarvitse keskeyttää treeniäsi. Voit vastata puheluun napauttamalla kahdesti oikeanpuoleista kuuloketta tai hylätä puhelun pitämällä kuuloketta painettuna. Jos vastaat puheluun, kuulet puheluäänen selkeästi molemmista kuulokkeista. Keilanmuodostava mikrofonijärjestelmä erottaa puheäänen ympäristön äänistä, joten soittaja kuulee myös sinut selvästi.
Bose Sport Earbuds -kuulokkeissa on painikkeiden sijaan kapasitiivinen kosketusjärjestelmä, mikä tarkoittaa, että kummankin kuulokkeen ulkopinta toimii kosketuslevynä. Voit käynnistää tai keskeyttää musiikin toiston tai vastata puheluihin napauttamalla oikeanpuoleista kuuloketta. Kaksoisnapauttamalla vasenta kuuloketta voit käynnistää jonkin Bose Music -sovelluksessa määritettävistä pikaohjaustoiminnoista, esimerkiksi akun varaustilan tarkistuksen.
Koska Bose Sport Earbuds -kuulokkeet ovat täysin langaton Bluetooth®-malli, ne tarjoavat täydellisen liikkumisen vapauden. Kun pysyttelet enintään 9 metrin etäisyydellä mobiililaitteesta, kuulet kaiken sen toistaman sisällön kuulokkeista. Kummankin kuulokkeen ulkopuolelle integroitu ainutlaatuinen antenni takaa vakaan yhteyden.
Bose Sport Earbuds -kuulokkeiden akunkesto on jopa viisi tuntia yhdellä latauksella. Kuulokkeet ladataan asettamalla ne mukana toimitettavaan latauskoteloon. Jos latauskotelossa on virtaa, kuulokkeet latautuvat automaattisesti. Täyteen ladatulla kotelolla kuulokkeet voi ladata kahdesti täyteen, mikä tarjoaa yhteensä 10 tuntia käyttöaikaa. Jos akku loppuu tien päällä, 15 minuutin pikalatauksella kuulokkeisiin saa kaksi tuntia lisää toistoaikaa.

 

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

BOSE - Valtuutettu j�lleenmyyj�

Saatavuus

saatavilla lokakuun alku

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi
Kimmo Lauttajärvi
Myymäläpäällikkö
03-2252 212 040-5558811
kimmo/lauttajarvi//hifistudio/fi
Antti-Ville Paju
AV -asiantuntija/projektimyyjä
0408446823
antti/paju//hifistudio/fi