BOSE SOUNDSPORT IE APPLE POWER RED NAPPIKUULOKKEET

Bosen sporttikuulokkeet - hyvät ääneltään ja mukavat päässä!

114.95 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Bose® SoundSport® in-ear -kuulokkeet toistavat lempimusiikkisi syvällä ja kirkkaalla äänellä. Kestävyytensä ansiosta ne pysyvät mukana minne ikinä menetkin. Bosen TriPort®-rakenne tekee korkeista äänistä kirkkaita ja matalista äänistä luonnollisen kuuloisia. Akustiset aukot on sijoitettu siten, että ne ovat hien- ja säänkestäviä. Kuulokkeiden vettä hylkivä akustinen materiaali pitää kosteuden poissa, joten ne kestävät kovassakin käytössä.

SoundSport® in-ear -kuulokkeissa on korviin mukautuvat StayHear®-sovitteet, jotka pysyvät mukavasti paikoillaan vaikka koko päivän. Valittavana on useita eri värivaihtoehtoja: musta, harmaa, vihreä, punainen ja neonsininen. Mukana tulee tyyliin sopiva säilytyskotelo, joka suojaa kuulokkeita. Johdossa olevan mikrofonin ja kaukosäätimen avulla voi helposti vaihtaa musiikin ja puheluiden välillä (tietyt iPhone-mallit). Tutustu kuulokkeisiin, jotka kestävät minne ikinä menetkin.

Tuotetiedot 

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

BOSE - Valtuutettu j�lleenmyyj�

Saatavuus

Verkkokaupasta:  6 arkipäivää

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Antti-Ville Paju
AV -asiantuntija/projektimyyjä
040 8446823
Antti/Paju//hifistudio/fi
Kimmo Lauttajärvi
Myymäläpäällikkö
03-2252 212 040-5558811
kimmo/lauttajarvi//hifistudio/fi
Matti Kettunen
Videoprojektorit ja kotiteatteri
0400503432
Matti/Kettunen//hifistudio/fi