BOSE QUIETCOMFORT SOAPSTONE VASTAMELUNAPPIKUULOKKEET

Maailman tehokkaimmat taustaääniä poistavat nappikuulokkeet.

289.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

ompaktit, täysin langattomat Bose QuietComfort Earbuds -nappikuulokkeet sisältävät Bosen patentoituja aktiivisia ja passiivisia taustaäänien poistoelementtejä, minkä ansiosta ne poistavat taustaääniä yhtä hyvin kuin Bosen parhaat over-ear-kuulokkeet. 

 

AKTIIVINEN TAUSTAÄÄNIEN POISTO


Sisäiset ja ulkoiset mikrofonit tarkkailevat ympäristössä ja korvakäytävässä kuuluvia ääniä ja poistavat ne välittömästi vastakkaisella signaalilla. Jäljelle jäävät vain äänet, jotka haluat kuulla.

 

PASSIIVINEN TAUSTAÄÄNIEN POISTO


Pehmeät sovitteet mukautuvat täysin korviesi muotoihin ja luovat hellävaraisen tiivisteen. Mitä parempi tiiviste, sitä vähemmän ympäristön melu pääsee häiritsemään kuuntelukokemustasi. Hyvällä tiivisteellä on myös ehdottoman tärkeä rooli syvissä ja matalissa äänissä, jotka tuovat musiikkiisi ja videoihisi enemmän potkua ja tunnetta.
 

Lähes täydellinen hiljaisuus soveltuu loistavasti musiikin kuunteluun, mutta välillä on tärkeää kuulla myös ulkomaailman äänet. Kuten ruuhkaisella kävelykadulla tai koneeseen kutsua odottaessa. Koska ympäristön huomiointitarve vaihtelee tilanteen mukaan, Bose QuietComfort Earbuds -nappikuulokkeet tarjoavat ainutlaatuisen vapauden mukauttaa kuuntelukokemusta. Voit sulkea häiriöt kokonaan pois, minimoida taustaäänien poiston tai mitä tahansa siltä väliltä. 


Käytä lyhyihin keskusteluihin täyttä ulkoisten äänien läpikuuluvuutta. Tätä näppärää ominaisuutta käyttäessä tuntuu siltä, kuin ei käyttäisi kuulokkeita lainkaan. Täydellinen valinta kahvilatilauksen tekoon tai työkavereille juttelemiseen. 

Nappikuulokkeiden akustinen rakenne kykenee tuottamaan syvät bassoäänet ja innostavaa, todenmukaista ääntä riippumatta siitä, onko tapanasi kuunnella musiikkia matalalla vai korkealla äänenvoimakkuudella.


Tällä on iso merkitys, koska useimmissa nappikuulokkeissa bassoäänet katoavat matalammalla äänenvoimakkuudella saaden musiikin kuulostamaan kimeältä ja lattealta. Ratkaisimme ongelman Volume-optimized Active EQ -taajuuskorjainteknologian avulla. Innovaatio korostaa automaattisesti matalia ja korkeita ääniä pitäen kuuntelemasi musiikin, videot ja puheäänet aina tasapainossa, vaikka säätäisit äänenvoimakkuutta. 
 

Bose esitteli nappikuulokkeissa käytetyn patentoidun soviteteknologiansa lähes vuosikymmen sitten, ja innovaatioita on hiottu siitä saakka. 


Uusi StayHear Max -sovite on muotoiltu niin, että jokainen korvaasi koskettava pinta on pehmeää silikonia kovan muovin sijaan ja nappikuulokkeet ovat tarpeeksi mukavat käyttää vaikka koko päivän ajan. 
 

Bose QuietComfort -nappikuulokkeet tarjoavat jopa kuuden tunnin akunkeston yhdellä latauksella.


Jopa 12 lisätuntia käyttöaikaa latauskotelolla


Kuulokkeiden akun voi ladata kaksi kertaa täyteen langattomalla latauskotelolla.


15 minuutin latauksella 2 tuntia virtaa


Tyhjenikö akku täysin? 15 minuutin pikalatauksella saat lisää virtaa jopa kahdeksi tunniksi. 


Langaton lataus


Langaton latauskotelo on yhteensopiva kaikkien Qi-sertifioitujen langattomien latausalustojen kanssa.
 

 

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

BOSE - Valtuutettu j�lleenmyyj�

Saatavuus

saatavilla lokakuun alku

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Kimmo Lauttajärvi
Myymäläpäällikkö
03-2252 212 040-5558811
kimmo/lauttajarvi//hifistudio/fi
Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi
Antti-Ville Paju
AV -asiantuntija/projektimyyjä
0408446823
antti/paju//hifistudio/fi