BOSE QUIETCOMFORT TRIPLE BLACK VASTAMELUNAPPIKUULOKKEET

Maailman tehokkaimmat taustaääniä poistavat nappikuulokkeet.

289.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Kompaktit, täysin langattomat Bose QuietComfort Earbuds -nappikuulokkeet sisältävät Bosen patentoituja aktiivisia ja passiivisia taustaäänien poistoelementtejä, minkä ansiosta ne poistavat taustaääniä yhtä hyvin kuin Bosen parhaat over-ear-kuulokkeet. 

 

AKTIIVINEN TAUSTAÄÄNIEN POISTO


Sisäiset ja ulkoiset mikrofonit tarkkailevat ympäristössä ja korvakäytävässä kuuluvia ääniä ja poistavat ne välittömästi vastakkaisella signaalilla. Jäljelle jäävät vain äänet, jotka haluat kuulla.

 

PASSIIVINEN TAUSTAÄÄNIEN POISTO


Pehmeät sovitteet mukautuvat täysin korviesi muotoihin ja luovat hellävaraisen tiivisteen. Mitä parempi tiiviste, sitä vähemmän ympäristön melu pääsee häiritsemään kuuntelukokemustasi. Hyvällä tiivisteellä on myös ehdottoman tärkeä rooli syvissä ja matalissa äänissä, jotka tuovat musiikkiisi ja videoihisi enemmän potkua ja tunnetta.
 

Lähes täydellinen hiljaisuus soveltuu loistavasti musiikin kuunteluun, mutta välillä on tärkeää kuulla myös ulkomaailman äänet. Kuten ruuhkaisella kävelykadulla tai koneeseen kutsua odottaessa. Koska ympäristön huomiointitarve vaihtelee tilanteen mukaan, Bose QuietComfort Earbuds -nappikuulokkeet tarjoavat ainutlaatuisen vapauden mukauttaa kuuntelukokemusta. Voit sulkea häiriöt kokonaan pois, minimoida taustaäänien poiston tai mitä tahansa siltä väliltä. 


Käytä lyhyihin keskusteluihin täyttä ulkoisten äänien läpikuuluvuutta. Tätä näppärää ominaisuutta käyttäessä tuntuu siltä, kuin ei käyttäisi kuulokkeita lainkaan. Täydellinen valinta kahvilatilauksen tekoon tai työkavereille juttelemiseen. 

Nappikuulokkeiden akustinen rakenne kykenee tuottamaan syvät bassoäänet ja innostavaa, todenmukaista ääntä riippumatta siitä, onko tapanasi kuunnella musiikkia matalalla vai korkealla äänenvoimakkuudella.


Tällä on iso merkitys, koska useimmissa nappikuulokkeissa bassoäänet katoavat matalammalla äänenvoimakkuudella saaden musiikin kuulostamaan kimeältä ja lattealta. Ratkaisimme ongelman Volume-optimized Active EQ -taajuuskorjainteknologian avulla. Innovaatio korostaa automaattisesti matalia ja korkeita ääniä pitäen kuuntelemasi musiikin, videot ja puheäänet aina tasapainossa, vaikka säätäisit äänenvoimakkuutta. 
 

Bose esitteli nappikuulokkeissa käytetyn patentoidun soviteteknologiansa lähes vuosikymmen sitten, ja innovaatioita on hiottu siitä saakka. 


Uusi StayHear Max -sovite on muotoiltu niin, että jokainen korvaasi koskettava pinta on pehmeää silikonia kovan muovin sijaan ja nappikuulokkeet ovat tarpeeksi mukavat käyttää vaikka koko päivän ajan. 
 

Bose QuietComfort -nappikuulokkeet tarjoavat jopa kuuden tunnin akunkeston yhdellä latauksella.


Jopa 12 lisätuntia käyttöaikaa latauskotelolla


Kuulokkeiden akun voi ladata kaksi kertaa täyteen langattomalla latauskotelolla.


15 minuutin latauksella 2 tuntia virtaa


Tyhjenikö akku täysin? 15 minuutin pikalatauksella saat lisää virtaa jopa kahdeksi tunniksi. 


Langaton lataus


Langaton latauskotelo on yhteensopiva kaikkien Qi-sertifioitujen langattomien latausalustojen kanssa.
 

Latauskotelo oli alusta alkaen keskeinen osa Bose QuietComfort Earbuds -nappikuulokkeiden käyttökokemusta ja suunnittelutyötä, yhtä tärkeä kuin itse kuulokkeet. 


Vankkatekoinen kotelo kulkee helposti mukanasi koko päivän. Magneettinen sisäosa pitää langattomat nappikuulokkeet varmasti paikoillaan latauksen ajan. Kotelo toimii myös kannettavana akkulaturina, jonka varaus riittää kahteen latauskertaan ja antaa jopa 12 tuntia lisää kuunteluaikaa. 15 minuutin pikalatauksella saat lisää virtaa jopa kahdeksi tunniksi. Itse latauskotelon voi ladata joko mukana tulevalla USB-C-johdolla tai millä tahansa Qi-sertifioidulla langattomalla latausalustalla (ei sisälly pakkaukseen).


Latauskotelon ulkopuolella olevat LED-merkkivalot näyttävät kotelon akun tilan selkeästi. Nappikuulokkeet muodostavat pariliitoksen laitteeseesi välittömästi avatessasi kotelon kannen.  

Mukautettu hallinta


Kuuloketta koskettamalla voit muun muassa siirtyä kolmen muokattavan taustaäänien poistotason välillä, toistaa tai keskeyttää sisältöä ja vastata puheluihin.


Voit hallita QuietComfort Earbuds -nappikuulokkeitasi monipuolisemmin lataamalla Bose Music -sovelluksen. Sen avulla voit mukauttaa taustaäänien poiston suosikkiasetuksia, hallita Bluetooth-yhteyksiäsi, luoda pikaohjaustoimintoja ja paljon muuta. Se pitää myös nappikuulokkeidesi ohjelmiston ajan tasalla ja jatkossa jopa avaa uusia ominaisuuksia.Bose Music -sovelluksen logo

Lataa App Storesta

Lataa Google Playsta


 

 

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

BOSE - Valtuutettu j�lleenmyyj�

Saatavuus

Verkkokaupasta:  9 arkipäivää

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Kimmo Lauttajärvi
Myymäläpäällikkö
03-2252 212 040-5558811
kimmo/lauttajarvi//hifistudio/fi
Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi