BOSE QUIETCONTROL 30 LANGATON VASTAMELUNAPPIKUULOKE

329.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Et voi hallita ympäristösi melutasoa, mutta voit valita, kuinka paljon siitä kuulet. QuietControl 30 -in-ear-kuulokkeiden avulla voit määrittää melunvaimennuksen tason itse. Saat myös tasapainoisen äänentoiston kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Kevyt niskapanta istuu luonnollisesti eikä paina pitkässäkään käytössä, ja Bluetooth-yhteyden ansiosta häiritseviä johtoja ei tarvita.

Vallankumouksellisen teknologian ansiosta voit itse valita melunvaimennuksen tason. Esimerkiksi työmatkoilla voit sulkea häiriöäänet kokonaan ulkopuolelle. Lentokentällä kannattaa päästää osa äänistä läpi, jotta kuulet kuulutukset. Nousun jälkeen voit rauhassa vaimentaa kaikki äänet. Älä anna melun häiritä. Valitse itse, mitä kuulet.

Hälyä on lähes kaikkialla. Siksi olemme asettaneet kuulokkeiden sisä- ja ulkopuolelle mikrofonit, jotka mittaavat jatkuvasti ympäristön melua ja reagoivat siihen. Järjestelmä tuottaa tämän avulla kuulokkeisiin vastasignaalin, joka kumoaa taustamelun. Lisäksi StayHear+ QC -sovitteet ehkäisevät hälyä passiivisesti luomalla korvakäytävän suulle hellävaraisen sinetin.

Kevyt, muotoiltu niskapanta istuu luonnollisesti. Sen pehmeät materiaalit takaavat käyttömukavuuden – koko päivän.

Unohda johdot – suorituskyvystä tinkimättä. Volume-optimized EQ -taajuuskorjaimen ansiosta äänentoisto pysyy yhtenäisenä ja tasapainoisena kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Ruuhkaisella kadulla voit lisätä äänenvoimakkuutta ja pitää silti musiikin toiston laadukkaana. Bluetooth-yhteyden ja NFC-pariliitosmahdollisuuden ansiosta kuulokkeet voi yhdistää muihin laitteisiin helposti ja nopeasti. Johdossa olevan mikrofonin avulla puheluihin vastaaminen ja niiden lopettaminen, kappaleesta toiseen siirtyminen ja toiston keskeyttäminen sekä äänenvoimakkuuden säätö onnistuvat helposti itse laitteeseen koskematta. Voit siis keskittyä rauhassa musiikkiisi.

Sovellus ratkaisee

Haluamme sinun saavan mahdollisimman paljon iloa kuulokkeistasi. Siksi suunnittelimme Bose Connect -sovelluksen, jonka avulla voit säätää melunvaimennuksen tasoa helposti intuitiivisesta näytöstä. Myös yhteyden muodostaminen laitteisiin ja niiden välillä vaihtaminen on nyt entistä helpompaa. Sovelluksen välityksellä saat myös tuotevinkkejä ja voit muokata kuulokeasetuksia. Katso, miten suuri merkitys helppokäyttöisellä ilmaissovelluksella voi olla.

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

BOSE - Valtuutettu j�lleenmyyj�

Saatavuus

Verkkokaupasta:  9 arkipäivää

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi
Kimmo Lauttajärvi
Myymäläpäällikkö
03-2252 212 040-5558811
kimmo/lauttajarvi//hifistudio/fi
Antti-Ville Paju
AV -asiantuntija/projektimyyjä
040-8446823
antti/paju//hifistudio/fi