SONY WH-1000XM3 VASTAMELUKUULOKE MUSTA

Sonyn vastamelukuulokkeet!

219.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Sony WH-1000X M3 -Bluetooth-vastamelukuulokkeiden avulla voit nauttia korkealuokkaisesta äänentoistosta ja vastamelutoiminnosta, joka mukautuu älykkäästi ympäristösi sekä toimintojesi mukaan. Langattomat kuulokkeet sisältävät entistä älykkäämmän vastamelutoiminnon, joka on henkilökohtaisesti säädettävissä. Ilmanpaineen optimoinnin ansiosta äänimaailma mukautuu kuuntelutyyliin ja -paikkaan sopivaksi. Älykäs kuuntelutoiminto lisää vastamelun tehokkuutta vaihtaen toimintotyyppiä sen mukaan matkustatko, käveletkö vai oletko paikoillasi. Pysyt myös keskustelujen tasalla kätevän eletoiminnon avulla. Voit asettaa käden oikean kuulokekupin päälle, jolloin kuulokkeet automaattisesti aktivoivat mikrofonit ja toistavat keskustelun kirkkaasti. Tämän toiminnon avulla voit myös kävellä turvallisesti liikenteen seassa.

Korkealuokkaisen vastamelutoiminnon kaveriksi on tuotu ensiluokkainen äänentoisto. Kuulokkeet tukevat S-Master HX - ja DSEE HX -teknologiaa, jotka yhdessä skaalaavat ja toistavat suoratoistopalveluiden äänitiedostoja lähes alkuperäistallenteen veroisina. Langatonta toistoa varten kuulokkeisiin on tuotu myös LDAC-teknologia, joka lähettää noin kolme kertaa enemmän tietoa, kuin perinteinen Bluetooth-yhteys.

Pitkät lennot tai päivittäiset työmatkat eivät ole kuulokkeille ongelma, ergonomisten kuulokekuppien lisäksi kuulokkeiden akunkesto on jopa 38 tuntia, joten niitä ei tarvitse ladata joka käänteessä. Lisäksi vain kymmenen minuutin latauksella saat viisi tuntia kuunteluaikaa. Langaton vapaus on kuulokkeiden lupaus, joka pitää. Älykkäiden eleiden avulla voit vaihtaa kappaleita ja vastata puheluihin ilman, että kaivat puhelintasi laukustasi tai taskusta.

WH-1000XM3 -kuulokkeiden mukana tulee mm. tyylikäs ja kestävä kuljetuskotelo sekä lentokonesovitin.

Suurimmat erot edeltäjämalliin WH-1000XM2 verrattuna ovat nopeampi lataus USB-C-liitännällä ja kehittynyt tuki ääniohjauksille, kuten Siri, Google ja Alexa. Kuulokkeet ovat myös keventyneet 20 grammaa.

Ominaisuudet:

Tyyppi: Suljettu, dynaaminen
Kaiutinelementit: 40 mm
Johdon pituus: 1,5 m
Taajuusvaste: 4 - 40 000 Hz (johdolla), 20 - 40 000 Hz (LDAC)
NFC
DSEE HX
S-Master HX
Akunkesto: jopa 38 tuntia
Akun latausaika: noin 3 tuntia
Bluetooth v.4.2, A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Tuetut äänimuodot: SBC, AAC, aptX, aptX HD, LDAC
Kantama: noin 10 metriä
Vastamelutoiminto
Ympäristöön mukautuva äänitila
USB-C -latausportti
Paino 255 g
Myyntipakkauksen sisältö: kantolaukku, lentokonesovitin, kuulokekaapeli, USB-kaapeli

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  Heti
Helsingin myymala:  Heti
Tampereen myymala:  Heti
Turun myymala:  Saatavuus?
Jyvaskylan myymala:  Heti
Kuopion myymala:  Heti
Oulun myymala:  Saatavuus?

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Sami Kippola
AV-asiantuntija
03-2252213
Sami/Kippola//hifistudio/fi
Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
Lomalla 11.7 saakka, 0400503432
matti/kettunen//hifistudio/fi
Jari Lahtonen
Yritys/projektimyyjä
0405665999
jari/lahtonen//hifistudio/fi

ASIANTUNTIJAMME SUOSITTELEVAT