VALCO VMK20 VASTAM. KUULOKKEET

Valcon uudet huippuvastamelut!

169.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Kotimainen Valco on epäilemättä vuoden 2020 kuulokesensaatio. Hurtilla huumorilla varustettu start-up toi vuosi sitten markkinoille ääniguru Jasse Kestin huippuunsa virittämät vastamelukuulokkeet, joista tuli hitti yhdessä yössä.
Etenkin suomalaiset muusikot ja alan ammattilaiset ottivat ”Valcot” omakseen aina Amorphiksen rumpalista Wiskarin Arttuun ja niitä onkin bongailtu mm. Vain Elämää -sarjasta artistien henkilökohtaisessa käytössä.
Nyt Valcon kuulokkeita myydään Suomesta jo 35 eri maahan. Kuulokkeiden suosion takana on ollut erinomainen äänenlaatu musiikin toistossa, yli 40 tunnin akunkesto ja loistava hinta-laatusuhde.
Yhteistyössä Hifistudion kanssa Valco on julkaissut hittikuulokkeiden seuraavan version, jossa on otettu huomioon aiemmasta mallista saatu palaute ja optimoitu kuulokkeita vastaamaan enemmän asiakkaiden tarpeita.
Kuulokkeet on muotoillut uusiksi suomalainen Ratamo Industrial design ja niiden kangaspäällyste on paitsi kaunis, myös käytännöllinen. Se kestää kosteutta ja likaa, minkä lisäksi kangas poistaa tuulen vaikutusta vastameluun.
Uusitun Bluetooth -antennin ja paremman handsfree -mikrofonin avulla kuulokkeet soveltuvat entistä paremmin myös toimisto- ja etätyökäyttöön. Etenkin 40 tunnin akunkesto mahdollistaa pidemmätkin Teams-maratonit.
Tärkein, eli äänenlaatu on parannettu entisestään. Ääniguru Jasse Kesti otti referenssiksi (mielestään) maailman parhaat hifikuulokkeet ja on säätänyt VMK20 -kuulokkeita entistä paremmaksi saavuttaen aivan uuden tason hintaluokassaan.
 
Tekniset ominaisuudet

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  Heti
Helsingin myymala:  Heti
Tampereen myymala:  Heti
Turun myymala:  Heti
Jyvaskylan myymala:  Saatavuus?
Kuopion myymala:  Heti
Oulun myymala:  Heti

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Matti Nieminen
AV-asiantuntija
0503248766
matti/nieminen//hifistudio/fi
Jari Lahtonen
Yritys/projektimyyjä
0405665999
jari/lahtonen//hifistudio/fi