TENHO DESIGN TEMPO PUINEN SÄHKÖPÖYTÄ KOIVU

Kotimaisen valmistajan puinen design-sähköpöytä!

1595.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Kestävää tyyliä pohjalaiselta Tenholta

Kutsu samalla ovenavauksella kotikonttoriisi loistava äänentoisto, skandinaavinen ilme ja selkää säästävä ergonomia. Vaasalaisen Tenho Designin tyylikäs koivuinen sähköpöytä huolehtii siitä, että istut ja seisot sopivin annoksin työpäiväsi aikana. Pöytää voi säätää puhelimen sovelluksen avulla omille työskentelykorkeuksille sopivaksi.

Tenhon työpöytä palvelee hyvin paitsi sähköpöytänä, myös ruoka-, sohva- tai baaripöytänä. Kotimaista tekoa olevat tyylikkäät tuotteet kestävät katsetta ja aikaa. 

Tenhon pöytien suunnittelijana toimii muotoilija Satu Särkijärvi, jonka suunnittelemia vinyylilevykaappeja esiteltiin keväällä 2021 Financial Timesin Weekend-numerossa.

-Vietämme nykyään paljon aikaa työn ääressä kotona. Kaunis ja toimiva työympäristö kohentaa olennaisesti työviihtyvyyttä, Lapin yliopistosta taiteiden maisteriksi valmistunut Särkijärvi sanoo.

Tenhon pöydät ja vinyylilevykaapit tehdään puusepäntaidoistaan tunnetussa Jurvassa, Etelä-Pohjanmaalla. Vanhan sanonnan mukaan ”puu on jurvalaisten muovailuvahaa”. Materiaalina on luja, kotimainen koivu.

-Suunnittelussa pyrin yhdistämään linjakkaan muodon tehokkaaseen käyttötarkoitukseen. Haluamme samalla nostaa suomalaisen koivun ja käsityön arvostusta, Särkijärvi sanoo.

Kuvan Genelecit eivät sisälly hintaan.

Tekniset tiedot
Pöydän koko cm: 70 x 60
Korkeus yläasennossa: 126 cm
Korkeus ala-asennossa: 60 cm
Materiaali: lakattu koivuvaneri
Nostovoima: 80 kg
Paino: 35 kg
Pakkauksen koko: 80 x 70 x 70 cm

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  7 arkipäivää

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Antti Vuorilahti
Yritys/projektimyyjä, osakas
0503514324
Antti/Vuorilahti//hifistudio/fi
Lauri Eskola
Kauppias, osakas
0408427125
lauri/eskola//hifistudio/fi