PIONEER N-50AE-S HOPEA VERKKOSOITIN

Verkkosoitin, jossa on integroituna kaksikaistainen WiFi, Airplay, HiRes-audiotoisto, integroidut musiikkipalvelut, FlareConnect usean huoneen toistoa varten, internetradio ja USB-digitaalitulo

999.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

N-50AE on kehitetty maksimaalisen vapauden ja monipuolisuuden takaamiseksi kaikille musiikinkuuntelijoille riippumatta siitä, mitä musiikkilähdettä käyttäjä mieluiten käyttää: älypuhelinta, Cloud-musiikkipalveluja, paikallista NAS-palvelinta, USB-kiintolevyä tai tietokonetta. N-50AE:n uusi suoratoistoyksikkö mahdollistaa aina parhaan mahdollisen toistokanavan käytön ilman, että asiaa tarvitsee sen kummemmin miettiä tai tottumuksia muuttaa. Integroidut suoratoistopalvelut Tidal, Deezer ja Spotify, DLNA-striimaus, jotka tukevat täydellisesti HiRes- ja DSD-toimintoja, TuneIn-verkkoradion ensiluokkainen tarjonta sekä AirPlay, laitteen sisäinen Chromecast-tekniikka ja mobiililaitteiden liittämiseen käytettävä takaavat loppumattoman musiikkivalikoiman. N-50AE-mallissa on ESS:n 32-bittinen DAC-siru ja erilliset verkkolaitteet analogisille ja digitaalisille kokoonpanoille äänipotentiaalin hyödyntämiseksi mahdollisimman laajalti. Striimaus ei tarkoita vain ennennäkemätöntä valikoimaa, vaan tuo käytettäviin HiRes-tekniikalla myös reilusti CD-standardin ylittävän äänitason, joka ei ollut aikaisemmin mahdollinen.
 

ÄÄNIOMINAISUUDET

MITAT JA PAINO

valmistajan sivut
 

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  6 arkipäivää

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Antti Vuorilahti
Yritys/projektimyyjä, osakas
0503514324
Antti/Vuorilahti//hifistudio/fi