PRO-JECT CLAMP IT KESKIÖKIRISTIN

89.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Toimiva ja helppokäyttöinen äänenparannus!

Vinyyliääntä voidaan parantaa huomattavasti, kun tallennuksen ja levyn välisiä ei-toivottuja resonansseja voidaan vähentää toiston aikana. Sen vuoksi levyn ja levyn pintojen tulisi olla liitetty yhteen. Normaaleilla levyillä, jotka käyttävät painoa tämän saavuttamiseksi, on kaksi haittaa:

1) Paino voi aiheuttaa korkeampia kohoumia, kun niitä käytetään pienempien kustannusten kanssa, joissa on vähemmän massiivisia päälaakereita. Tämä vaikuttaa ääneen negatiivisesti.

2) Vinyylin ja levysoittimen välisen halutun läheisemmän kosketuksen sijasta saavutetaan usein päinvastainen: levyn keskellä olevan suuren painon takia, joka nauhoittaa arkkia ja reuna menettää kosketuksen levysoittimeen.

Kiinnitys on todellinen ratkaisu, lisävaruste, jossa on kiinnitysmekanismi keskiakselin ympäri, joka ei lisää painoa, mikä aiheuttaisi rummun. Voit säätää painetta hienosäädettyjen tietojen perusteella. Clampin asentaminen on helppo tehdä muutamassa sekunnissa. Tämä lisävaruste ei vain miellytä korviasi, vaan kauniisti työstetyt timanttileikatut reunat näyttävät myös erittäin viileiltä kaikilla levysoittimilla!

 

ominaisuudet

Tekniset tiedot

 
materiaali alumiinia, jossa nahka
Halkaisija 78 mm
Korkeus 33 mm
Paino 120 g

valmistajan sivut

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  2 arkipäivää

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Jari Råback
Audio- ja levysoitinasiantuntija
045 7884 1059
jari/raback//hifistudio/fi
Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi
Lauri Eskola
Kauppias, osakas
0408427125
lauri/eskola//hifistudio/fi
Antti-Ville Paju
AV -asiantuntija/projektimyyjä
040-8446823
antti/paju//hifistudio/fi
Mikael Liukkonen
Verkkokaupan vastaava
0451272454
mikael/liukkonen//hifistudio/fi