PRO-JECT GREASE IT

Levysoittimen laakerien voiteluaine

22.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Levysoitin on herkkä väline ja tarvitsee asianmukaista hoitoa. Moottori liikkuu lautasella ja laakerin voitelu kuluu ajan myötä. Tämä johtuu monista tekijöistä, kuten ilmasto ja kosteus. Siksi emme voi antaa suositeltua aikaa, kun voitelu voidaan korvata. Paras on pitää se jatkuvasti voiteluna. Grease -laitteella voit pitää levysoittimen laakerin sujuvana täydellistä toistoa varten. Käytä vain rasvaa kääntyvillä laakereilla varustetuissa levysoittimissa, kuten RPM-linjassa, Xtension-malleissa ja allekirjoituslinjassa. Muita kuin käänteisiä laakereita kannattaa käyttää Lube.

 Suosittelemme, että levysoitin liikkuu jatkuvasti, sillä se takaa sileän laakerin. Tämä johtaa kuitenkin metallien kulumiseen, joten voitelu on vaihdettava useammin. Kuinka paljon sinun pitäisi käyttää, voimme vain suositella, että käytät oikean määrän. Se ei voi olla liikaa, pahimmassa tapauksessa sinun täytyy puhdistaa jonkin verran rasvaa levysoittimestasi, jotta se pysyy puhtaana.

 

ominaisuudet

Tekniset tiedot

 
Määrä 2,3 ml

valmistajan sivut

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  2 arkipäivää

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Antti-Ville Paju
AV -asiantuntija/projektimyyjä
040-8446823
antti/paju//hifistudio/fi
Mikael Liukkonen
Verkkokaupan vastaava
0451272454
mikael/liukkonen//hifistudio/fi
Lauri Eskola
Kauppias, osakas
0408427125
lauri/eskola//hifistudio/fi
Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi
Jari Råback
Audio- ja levysoitinasiantuntija
045 7884 1059
jari/raback//hifistudio/fi