PIONEER SE-MONITOR5 MUSTA

ALOITA OMA KORKEAN RESOLUUTION ÄÄNENTOISTON PERINTEESI

999.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

 

Löydä telepaattinen yhteys musiikkiin SE-MONITOR5:n avulla. Täysin umpinaiset dynaamiset stereokuulokkeet tarjoavat erinomaisen kuunteluympäristön, keskipisteessä on korkean resoluution äänentoiston formaattien uskollinen toisto. Pioneer haluaa musiikin emotionaalisen tarkoituksen välittyvän kuunteluelämyksessä, joka liikuttaa mieltä ja sielua. Tämän saavuttaminen merkitsi uusien ajurimateriaalien kokeilua, resonanssia rajoittavien rakenteiden innovointia ja hyväksi havaittujen tekniikoiden esittelyä, joita käytettiin jo SE-MASTER1-lippulaivassamme. Yhdistämällä aikatestattuja lähestymistapoja viimeisimpään materiaalitekniikkaan nämä kuulokkeet mahdollistavat musiikin virtaamisen runsaana lokalisoinnilla, yksityiskohtaisesti ja hallinnalla, joka kiehtoo. Symmetristen ja epäsymmetristen piuhojen kanssa toimitettava SE-MONITOR5 esittelee ainutlaatuisen mahdollisuuden herättää uudelleen intohimosi musiikkiin mukavasti ja tyylillä.

RÄÄTÄLÖITY AJURI KORKEAN RESOLUUTION ÄÄNELLE
Custom Driver for Hi-Res Audio

Biologia kohtaa teknologian upouudessa Cellulose Nano-Fiber -kuulokemuuntimessa. Nanotasolla jalostettu orgaaninen puumassa on perustana 5 Hz–85 kHz -sopivalle 50 mm:n ajurille yhtä tarkoitusta varten: uskollisuus lähteelle, joka on täynnä taikaa kaikissa upeissa musiikkiesityksissä.


RAKENNETTU ELIMINOIMAAN VÄÄRISTYMÄT
Built to Eliminate Distortion

SE-MONITOR5 tarjoaa vain hyviä värähtelyjä. Kaikissa aspekteissa ja rakenteellisissa yksityiskohdissa hyödynnetään innovatiivisia ideoita äänikuvan resonanssin vääristymisen poispyyhkimiseksi. Materiaalien valinnasta, ainutlaatuisesta kaksoiskammiojärjestelmästä, hajautustekniikasta kelluvaan rakenteeseen SE-MONITOR5 tarjoaa selkeän ja virheettömän äänikuvan.


MAGNESIUMSEOSALUSTA JA -KOTELO ELIMINOIVAT RESONANSSIN
Magnesium Alloy Base and Housing Eliminates Resonance

Alustan ja kotelon rakenne vaikuttaa merkittävästi äänen laatuun. Muovin sijaan SE-MONITOR5:ssä käytetään erittäin jäykkää magnesiumseosta, joka sallii muuntimen saavuttaa parhaan suorituskykynsä. Nauti tiukasta, selkeästä bassosta tarkalla tilallisella äänen sijoittelulla, joka on uskollinen lähteelle.


SYMMETRISEN JA EPÄSYMMETRISEN ÄÄNENTOISTON TUKI
Support for Balanced and Unbalanced Audio

Mukana tulee kolme piuhaa: kaksi epäsymmetristä kaksilankaista piuhaa, joissa on 3,5 mm:n vakiostereoliittimet ja yksi symmetrinen äänipiuha, jossa on 2,5 mm:n 4-napainen stereopistoke yhteensopiviin DAP-liittimiin. Koe parannettu stereoerottelu ja S/N-suorituskyky, jonka tarjoaa symmetrinen ääni kuulokkeissa vieden kokemuksen uusiin korkeuksiin. Mukavuutta tuovat 3D-muistivaahdosta valmistetut tyynyt, jotka on kiedottu veluurimaiseen kankaaseen tai pehmeään nahkamaiseen materiaalin. Säädettävät sangat takaavat varman istuvuuden.


KAKSOISKAMMIORAKENNE PORTTIEN JA AINUTLAATUISEN HAJOTTIMEN KERA
Double Chamber Construction with Ports and Unique Diffuser

Kuulokekoteloita on laajennettu lisäämään pääkammion tilavuutta ja mahdollistamaan paksumpi kotelomuoto, joka taltuttaa resonanssin. Pääkammioissa on ainutlaatuiset muotoillut hajottimet, joka hajottavat äänenpainetta siirrettäviin alakammioihin aukkojen avulla. Patentoitu muotoilu vähentää äänenpainetasoa ajurin takana, jotta taataan tiukka, puhdas, tarkka basso. Lisäksi järjestelmä vähentää äänen vuotamista.


FULL BASKET -JÄRJESTELMÄ
Full Basket System

Käyttämällä samoja tekniikoita kuin SE-MASTER1-mallissa SE-MONITOR5 tarjoaa Full Basket -järjestelmän, joka helpottaa energistä äänentoistoa ja estää ei-toivottua resonanssia. Magnesiumseososa varmistaa tiukasti asennuksen magnesiumseosalustaan ruuveilla, ei liimalla, kuten muissa kuulokkeissa on yleistä.


MUKANA KAKSI PARIA ENSILUOKKAISIA KORVATYYNYJÄ
Supplied with Two Pairs of Premium Earpads

SE-MONITOR5:ssä on sama muotoiltu 3D-muistivaahtotyynyn malli kuin SE-MASTER1-kuulokkeissamme. Pehmeään veluurimaiseen kankaaseen kiedotut korvatyynyt irtoavat helposti, jos haluat vaihtaa mukana toimitettuihin pehmeisiin nahkamaisiin korvatyynyihin. Kumman tahansa valitsetkin, sinua odottaa tuntien äärimmäisen mukava mukaansa tempaava kuunteluelämys.

 

ÄÄNIOMINAISUUDET

valmistajan sivut

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  6 arkipäivää

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Jari Råback
Audio- ja levysoitinasiantuntija
045 7884 1059
jari/raback//hifistudio/fi
Mikael Liukkonen
Verkkokaupan vastaava
0451272454
mikael/liukkonen//hifistudio/fi
Antti-Ville Paju
AV -asiantuntija/projektimyyjä
040-8446823
antti/paju//hifistudio/fi
Lauri Eskola
Kauppias, osakas
0408427125
lauri/eskola//hifistudio/fi