REGA PLANAR 10 + APHETA 3 LEVYSOITIN

Regan lippulaiva levysoitin

5790.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Planar-sarjan uusin tulokas Planar 10 noudattaa tuttua ja hyväksi todettua Regan valmis­tus­fi­lo­sofiaa. 

Pla­nar 10:ssä on uu­si RB3000-ää­ni­var­si, joka Re­gan soit­ti­mien ta­paan on kiin­ni pie­ni­mas­sai­ses­sa run­gos­sa, jota on edel­leen pa­ran­net­tu. Run­ko on val­mis­tet­tu ke­vys­tä Tan­cast 8 -po­ly­u­re­taa­ni­vaah­to­y­ti­mes­tä, jon­ka ym­pä­ril­lä on kak­si ker­ros­ta kor­ke­a­pai­ne­la­mi­naat­tia. 

Näil­lä toi­men­pi­teil­lä Pla­nar 10:n plint­ti on saa­tu 30% ke­vy­em­mäk­si kuin al­ku­pe­räi­sen RP10:sen. Plint­tiä on vah­vis­tet­tu ke­raa­mi­sel­la ylä­tu­el­la ja fe­no­li­hart­si­a­la­tu­el­la, joil­la run­gos­ta on saa­tu “jän­ni­te­tyn pal­kin” kal­tai­nen ra­ken­ne.

Ää­ni­var­ren var­si­put­ki on alu­mii­nia. Myös pyö­rit­ti­men apu­lau­ta­nen on alu­mii­nia ja kes­ki­tap­pi kar­kais­tua te­räs­tä. Ri­pus­tuk­sen holk­ki on mes­sin­kiä. Ke­raa­mi­nen ylä­tu­ki muo­dos­taa kais­ta­leen ää­ni­var­ren ja kes­kus­laa­ke­rin vä­lil­le. 

Le­vy­lau­ta­nen on val­mis­tet­tu pu­ris­te­tus­ta ja pol­te­tus­ta ke­raa­mi­ses­ta ok­si­di­jau­hees­ta. 

Pla­nar 10:ssä on Re­gan uu­den su­ku­pol­ven 24V synk­ro­ni­nen ja vä­räh­te­le­mä­tön moot­to­ri. Jo­kai­sel­le moot­to­ril­le on kä­sin vi­ri­tet­ty  P10 PSU -vir­ta­läh­de. Vir­ta­läh­de on si­joi­tet­tu me­tal­li­ko­te­loon säh­köi­si­ne kier­ros­no­peu­den sää­ti­mi­neen (to­teu­tet­tu dsp-ge­ne­raat­to­til­la).

Ve­to­hih­na on uut­ta ku­miyh­dis­tet­tä.

Pla­nar 10:n toi­mi­te­taan va­lin­nai­ses­ti teh­taal­la asen­net­tul­la Ap­he­ta 3 MC-ää­ni­ra­si­al­la. Ti­mant­ti­neu­las­sa on Fine Line-pro­fii­li.

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Mikael Liukkonen
Verkkokaupan vastaava
0451272454
mikael/liukkonen//hifistudio/fi
Lauri Eskola
Kauppias, osakas
0408427125
lauri/eskola//hifistudio/fi
Jari Råback
Audio- ja levysoitinasiantuntija
045 7884 1059
jari/raback//hifistudio/fi
Antti-Ville Paju
AV -asiantuntija/projektimyyjä
0408446823
antti/paju//hifistudio/fi