BLUESOUND NODE MATTAMUSTA VERKKOSOITIN

Uusi ja entistä parempi Node, nyt HDMI-liitännällä!

599.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Bluesound NODE verkkosoitin on hyvin helppo liittää mihin tahansa stereolaitteistoon, aktiivikaiuttimiin tai kotiteatterijärjestelmään. 

Striimaa musiikkia Hi-Res laadulla ja ohjaa toimintoja tutulla älylaitteellasi.

Jos olet tottunut laatuääneen hyvällä vahvistimella ja kaiuttimilla, voit jatka samaa rataa! Enää ei tarvitse uhrata äänenlaatua käyttömukavuuden alttarille. Bluesound NODE on kuin uusi ohjelmalähde muiden rinnalle, sen avulla päivität rakkaan hifilaitteistosi tämän päivän ominaisuuksilla, laadusta tinkimättä.

Uusi kolmannen sukupolven versio on saanut halutun HDMI eARC liitännän televisiollesi sekä uuden neljä kertaa tehokkaamman prosessorin kaikkien toimintojen iloksi.

 

HIFIÄ WIFISSÄ.

Tuo 24-bittinen Hi-Res striimi olemassa olevaan hifilaitteistoon tai aktiivikaiuttimiin ja soita musiikkia muutamalla napautuksella BluOS Controller -sovelluksesta iOS-, Android-, Mac- tai PC- laitteista. Tuhannet Internet-radioasemat, ensiluokkaiset musiikkipalvelut, kuten Tidal, Qobuz, Deezer, Spotify sekä kymmenet muut musiikin suoratoistopalvelut ovat integroitu NODEn käyttöjärjestelmään tehden musiikin kuuntelusta saumattoman ja loogisen.

 

KAUNEUS JA AIVOT.

Älä anna NODEn koon ja minimalistisen ulkonäön huijata sinua ajattelemaan, ettei siinä olisi riittävästi ominaisuuksia. Laitteessa on audiofiililaatuinen DA -muunnin, joka ei vain tue 24-bittistä / 192 kHz: n äänenkäsittelyä, vaan se tukee myös MQA:n masterlaatuista toistoa. Tehokkaiden ohjelmisto-ominaisuuksien avulla voit muokata soittimesi kuunteluasetuksia monipuolisesti. 

 

TOIMII HYVIN MYÖS MUIDEN KANSSA.

Nyt voit liittää televisiosi näppärästi HDMI eARC liitännän kautta käyttöön ja hyödyntää television kaukosäädintä myös voimakkuuden säätöön. Tämän lisäksi tarjolla on vielä analoginen tai digitaalinen tuloliitäntä esim. levysoittimen liittämiseen. NODEn voi kytkeä niin langattomaan kuin langalliseen verkkoon helposti ja nopeasti. Apple käyttäjät voivat hyödyntää myös AirPlay 2 ominaisuuksia ja kuulokkeet saadaan liitettyä langattomasti Bluetoothin (aptX HD laatu) avulla tai sitten perinteisesti johdolla. Uutena ominaisuutena on tullut myös USB Audio 2.0 liitäntä mahdollistaen äänisignaalin siirron ominaisuutta tukevaan da-muuntimeen (tulee käyttöön tulevissa ohjelmistopäivityksissä). 

 

MISTÄ TAHANSA MIHIN VAIN

Laadukas musiikinkuuntelu voi tapahtua missä huoneessa tahansa kodissasi. Sen mahdollistaa ainutlaatuinen monihuonesovelluksemme. Bluesound NODE käyttää palkittua BluOS käyttöjärjestelmää joka on ainoa alusta maailmassa mikä mahdollistaa jopa 64 eri tilaa / soitinta tukien samalla 24 bittistä Hi-Res korkearesoluutio -ääntä.

Kun kotiisi lisätään jokin toinen käyttöjärjestelmää tukeva tuote laajenee musiikki kodissasi kaikkialle. 

 

CONTROL FREAK.

Pikanäppäimet, kuten toisto/tauko, raidan ohitus ja äänenvoimakkuus hoituu myös kosketuspaneelista laitteen päältä. Ääniavustajat kuten Siri, Alexa tai Google Voice, ovat myös käytettävissä tarvittavien mahdollisten lisälaitteiden avulla. Käyttö onnistuu myös ohjelmoimalla oma IR kaukosäätimesi NODEen tai hankkimalla valinnainen Bluesound RC1 kaukosäädin.

Lisäasetukset, mukaan lukien äänensäätimet, bassokaiuttimen jakotaajuus ja asetukset ulkoisten da- muuntimen liittämiseksi, ovat käytettävissä BluOS Controller -sovelluksessa. NODE voidaan myös integroida älykkääseen kotiin, jossa on Lutronin, Elanin, RTI:n, Crestronin tai muiden suosittujen kotiohjausjärjestelmien monipuoliset ohjaimet.

TÄYTÄ KOTISI MUSIIKILLA

Yhdistä verkossa NODE muihin Bluesound tuotteisiin kotonasi, niin saat helposti ohjattavan ja langattoman monihuonejärjestelmän. Ohjaus hoituu loogisella ja helppokäyttöisellä BluOS käyttöjärjestelmällä omalta älylaitteeltasi.

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  Heti
Helsingin myymala:  Heti
Tampereen myymala:  Saatavuus?
Turun myymala:  Saatavuus?
Jyvaskylan myymala:  Heti
Kuopion myymala:  Heti
Oulun myymala:  Saatavuus?

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Kimmo Lauttajärvi
Myymäläpäällikkö
03-2252 212 040-5558811
kimmo/lauttajarvi//hifistudio/fi
Lauri Eskola
Kauppias, osakas
0408427125
lauri/eskola//hifistudio/fi
Håkan  Brandt
Myymäläpäällikkö ja projektimyynti/yritysmyynti
0505543062
hakan/brandt//hifistudio/fi
Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
Lomalla 11.7 saakka, 0400503432
matti/kettunen//hifistudio/fi
Antti Vuorilahti
Yritys/projektimyyjä, osakas
0503514324
Antti/Vuorilahti//hifistudio/fi