Ilmainen toimitus | 100% tyytyväisyystakuu

14/30/60 päivän rahat takaisin-takuu | Elinikäinen tekninen tuki | HifiStudion kaiutintakuu 5 vuotta | Varaa kotikäynti

BLUESOUND PULSE MINI WHITE

​Kutistimme koon, mutta emme suorituskykyä

599.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Kutistimme koon, mutta emme suorituskykyä. PULSE MINI sopii mainiosti vaikkapa kirjahyllyyn tai lipaston päälle. Nautit 50 wattisesta kaksoisvahvistetusta 2.1 stereo äänestä.  Patentoidun kotelorakenteen ja DSP ekvalisoinnin ansiosta bassot toistuvat täyteläisesti ja korkeat äänet tarkasti.


RAKKAUDESTA ÄÄNENLAATUUN. Bluesound on tulevaisuuden HiFiä. Bluesound luotiin yhden kantavan idean ympärille – parhaan mahdollisen äänenlaadun.
KOSKA ÄÄNENLAADULLA ON VÄLIÄ. Yksi asia on päivänselvä – kaikki järjestelmät eivät kykene toistamaan musiikkia yhtä hyvin. Bluesound luotiin musiikin suurkuluttajille. Ei liene mikään yllätys että menemme pidemmälle kuin useimmat muut audioalan yritykset jotka tyytyvät “riittävän hyvään”.
MUSIIKKI KUULOSTAA PAREMMALTA...  PAREMMALLA ÄÄNENLAADULLA. Bluesound yksinkertaisesti kuulostaa paremmalta. Bluesound luotiin tyhjästä heille jotka arvostavat musiikkia. Pitkät perinteet HiFi laitteiden valmistajana, antaa meille mahdollisuuden tehdä asiat eri tavalla kuin muut alan yritykset. Suunnittelemme ja toteutamme itse teknologioita joita soittimistamme löytyy, ja olemme tehneet niin yli 40 vuoden ajan. DirectDigitalTM DAC ja HybridDigitalTM Vahvistinteknologiat ovat niittäneet menestystä ja palkintoja ympäri maailmaa, ja nyt tuomme yhdistämme ne langattomaan streamaukseen. Ei häiriöitä. Ei viivettä. Ei säröä. Vain musiikki sellaisena kuin artisti sen studiossa äänitti.

MUUTAKIN KUIN MP3.  Bluesound toki toistaa myös MP3 tiedostoja  –  ja kaikki muutkin tiedostomuodot —  mutta Bluesound luotiin nimenomaan high-res äänitteitä silmälläpitäen. Kun muut keskittyivät muotoiluun, Bluesound on kustannuksia säästämättä panostanut edistyneeseen ja innovatiiviseen tekniseen toteutukseen tuloksena ylivoimainen äänenlaatu ja käytön helppous. 
ELÄVÄÄ ÄÄNTÄ? Et menetä mitään, et bittiäkään. High-Res audio on kuin 4K korvillesi. Kun koet sen kerran, tiedät mitä tarkoitamme. Se vie sinut mukanaan esiintymislavalle, keskelle konserttia.

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  Heti
Helsingin myymala:  Heti
Tampereen myymala:  Saatavuus?
Turun myymala:  Saatavuus?
Jyvaskylan myymala:  Saatavuus?
Kuopion myymala:  Saatavuus?
Oulun myymala:  Saatavuus?

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Kimmo Lauttajärvi
Myymäläpäällikkö
03-2252 212
kimmo/lauttajarvi//hifistudio/fi
Lauri Eskola
Kauppias, osakas
0408427125
lauri/eskola//hifistudio/fi
Håkan  Brandt
Myymäläpäällikkö ja projektimyynti/yritysmyynti
0505543062
hakan/brandt//hifistudio/fi
Matti Kettunen
AV-asiantuntija/videoprojektorit
0400503432
Matti/Kettunen//hifistudio/fi
Antti-Ville Paju
AV -asiantuntija/projektimyyjä
0408446823
Antti/Paju//hifistudio/fi
Antti Vuorilahti
Yritys/projektimyyjä, osakas
0503514324
Antti/Vuorilahti//hifistudio/fi

TÄMÄN TUOTTEEN OSTANEET OSTIVAT MYÖS ASIANTUNTIJAMME SUOSITUKSESTA