BOSE SOUNDTOUCH SA-5 LINKKIVAHVISTIN

Liitä haluamiisi kaiuttimiin ja kuuntele musiikkia langattomasti

579.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Liitä kaiuttimesi kodin Wi-Fi®-verkkoon yhdistettävään SoundTouch® SA-5 -vahvistimeen ja koe kokonainen musiikin maailma helposti ja langattomasti. 100 watin SA-5-vahvistin on osa SoundTouch®-tuoteperhettä, johon kuuluu kattava valikoima Bose®-tuotteita kodin joka huoneeseen. Aloita yhdestä ja hanki myöhemmin lisää. Voit kuunnella samaa musiikkia kaikkialla kotona tai valita eri huoneisiin eri musiikkia. Saat kätevän ilmaisen sovelluksen, jolla voit käyttää musiikkipalveluita, kuten Spotifyta®, Pandoraa®, iHeartRadiota™ ja Deezeriä. Lisäksi sen kautta voi kuunnella tuhansia Internet-radioasemia ja tietokoneelle tallennettua musiikkia. Sovellus muuttaa älypuhelimen käteväksi kaukosäätimeksi, jolla voi ohjata musiikin toistoa. SA-5-vahvistimessa on myös Bluetooth®-yhteys, joten sen avulla voi kuunnella musiikkia mistä tahansa Bluetooth-laitteesta.

SoundTouch®-sovelluksessa on kuusi esiasetusta, joihin käyttäjät voivat määrittää haluamaansa musiikkia kodin SoundTouch®-järjestelmiä varten mistä tahansa lähteestä. Esimerkiksi Pandora®-radioasema ensimmäiseen esiasetukseen, Spotify®-soittolista toiseen ja tietokoneelle tallennettu harvinainen levy kolmanteen. Musiikin toisto alkaa heti, kun esiasetusta painetaan.

Vahvistimessa on myös kolme Aux-liitäntää, joihin voi liittää tavallisen äänilähteen, kuten CD-soittimen. SA-5-vahvistimen kautta voi käyttää kahta eri kaiutinparia samanaikaisesti, eli siihen voi liittää yhteensä neljä kaiutinta. Vahvistimen mukana toimitetaan kiinnike seinäkiinnitystä varten.

Tuotetiedot 

Huomautus: Musiikkipalvelut voivat vaihdella maittain.

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

BOSE - Valtuutettu j�lleenmyyj�

Saatavuus

Verkkokaupasta:  9 arkipäivää

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Kimmo Lauttajärvi
Myymäläpäällikkö
03-2252 212 040-5558811
kimmo/lauttajarvi//hifistudio/fi
Antti-Ville Paju
AV -asiantuntija/projektimyyjä
0408446823
antti/paju//hifistudio/fi
Antti Vuorilahti
Yritys/projektimyyjä, osakas
0503514324
Antti/Vuorilahti//hifistudio/fi
Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi
Lauri Eskola
Kauppias, osakas
0408427125
lauri/eskola//hifistudio/fi
Håkan  Brandt
Myymäläpäällikkö ja projektimyynti/yritysmyynti
0505543062
hakan/brandt//hifistudio/fi