HEOS AVR 5.1 AV-VIRITINVAHVISTIN

929.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Ensimmäinen laatuaan: 5.1-kanavainen kotiteatterivahvistin, jonka kautta voit käyttää lempikaiuttimiasi ja kaikkia langattomia HEOS-kaiuttimia surround-kanavina. Tehokasta D-luokan vahvistinta suojaa kotelointi, joka on suunniteltu tuoreimman teknologian perusteella.

Unohda mustat laatikot ja johtosotkut. Tyylikäs HEOS AVR on mullistava kotiteatterivahvistin, sillä se yhdistää langattoman surround-äänen, mahtavan suorituskyvyn ja uraauurtavan teollisen muotoilun. Tämä 5.1-kanavainen vahvistin on valmis ajamaan lempikaiuttimiasi sekä kaikkia langattomia HEOS-kaiuttimia surround-kaiuttimina.

Langattoman surround-äänijärjestelmän käyttö on nyt helppoa kuin heinänteko. Yhdistä vain HEOS AVR televisioosi yhdellä kaapelilla, lataa ilmainen HEOS-sovellus ja seuraa ohjeita. Minuuttien päästä olet valmis. Laitteiston hallinta onnistuu helposti sovelluksen avulla, tai voit jopa käyttää HEOS AVR:ää TV:si kaukosäätimellä. Helpommaksi tämä ei voisi enää muuttua.

Kytke mikä tahansa HEOS-laite ja täytä kotisi äänellä, älä johdoilla. Suoratoista kaikki musiikkisi valitsemaasi huoneeseen tai sama musiikki joka huoneeseen kotisi langattoman verkon kautta. Jaa älypuhelimesi kappaleita Bluetoothilla®. Kaikki tämä on sormiesi ulottuvilla intuitiivisen HEOS-sovelluksen ansiosta.

HEOS AVR ei ole pelkästään huippuluokan kotiviihdelaite, se on myös tyylillinen kannanotto. Sen alumiininen kotelo on kotiteatterivahvistimien maailmassa omaa luokkaansa.

HEOS AVR on valmis kohtaamaan tulevaisuuden, sillä siinä on tuoreimmat HDMI-standardit. Neljä HDMI 2.0a/HDCP 2.2 -sisääntuloa takaavat sen, että voit nauttia elokuvista 4K Ultra HD -laatuisena. Äänen suhteen laadun takaa Dolby TrueHD ja DTS-HD Master Audio.

Voit soittaa omaa musiikkikirjastoasi läpi koko HEOS-ekosysteemin. Jopa korkearesoluutioisena. HEOS AVR tukee kaikkia yleisimpiä suoratoistoformaatteja. Hallitse musiikkia joka huoneessa HEOS-sovelluksen avulla. Kaikki isoimmat musiikkipalvelut ovat täysin integroituja. Luo tunnelma, joka sopii tilanteeseen täydellisesti.

Tekniset tiedot:
HDMI Tulo / Lähtö 4 / 1
Analoginen Tulo / Lähtö 2 / -
Digitaalitulo: Optinen / Koaksiaali 1 / 1
Subwoofer lähtö 1
Kaiutinterminaalien lukumäärä 5

Vahvistinkanavien lukumäärä 5
Lähtöteho (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.1% 2-kanava) 50 W
Lähtöteho (6 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.1% 2-kanava) 65 W
Lähtöteho (4 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.1% 2-kanava) 100 W

Mitat L 434 x K 90 x S 277 mm

Paino 6kg

Linkki valmistajan sivulle

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  Heti
Helsingin myymala:  Saatavuus?
Tampereen myymala:  Saatavuus?
Turun myymala:  Saatavuus?
Jyvaskylan myymala:  Saatavuus?
Kuopion myymala:  Saatavuus?
Oulun myymala:  Saatavuus?

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi
Antti Vuorilahti
Yritys/projektimyyjä, osakas
0503514324
Antti/Vuorilahti//hifistudio/fi
Håkan  Brandt
Myymäläpäällikkö ja projektimyynti/yritysmyynti
0505543062
hakan/brandt//hifistudio/fi
Kimmo Lauttajärvi
Myymäläpäällikkö
03-2252 212 040-5558811
kimmo/lauttajarvi//hifistudio/fi
Lauri Eskola
Kauppias, osakas
0408427125
lauri/eskola//hifistudio/fi
Antti-Ville Paju
AV -asiantuntija/projektimyyjä
040-8446823
antti/paju//hifistudio/fi