HEOS BAR ESITTELYLAITE, 2 V TAKUU (HELSINKI)

-25%

Erittäin siisti esittelykaiutin

Säästä 200.00 €!   (799.00 €)
599.00 €  / kpl
 kpl 

TUOTEKUVAUS

HEOS Barin poikkeuksellinen suorituskyky kohentaa järjestelmäsi ääntä TV:tä tai Blu-ray-elokuvaa katsellessa, säilyttäen samalla soundbar-kaiuttimen elegantin muotoilun – ja tuoden mahdollisuuden musiikin suoratoistoon.
Sijoitat HEOS Barin sitten tasolle tai asennat seinään, saat sillä kotiisi jännittävän HD-kotiteatterin ja upeaa musiikin suoratoistoa. Murra äänivallit ja täytä huone äänellä, jonka TV:si ansaitsee. HEOS Barin poikkeuksellinen suorituskyky perustuu loistavaan signaaliprosessointiin ja vahvistimeen sekä yhdeksään korkealuokkaiseen kaiutinelementtiin. Se on hyvä lisä jopa suurimmille TV-näytöille. Neljän 4K-yhteensopivan HDMI-liittimen ansiosta voit käyttää HEOS Baria jopa useamman äänilähteen kotiteatterissa. HEOS-integraatio pitää huolen siitä, etä voit myös kuunnella haluaamasi musiikkia langattomasti.

Asetukset ja käyttö ovat helppoja. Liitä vain HEOS Bar televisiosi HDMI ARC -sisääntulo. Minuuttien päästä soundbar on valmis soimaan. Voit hallita kotisi äänimaailmaa HEOS sovelluksella tai ohjata HEOS Baria TV:si kaukosäätimellä. Helppoa, eikö?

Liitä haluamasi HEOS-laite ja paranna kotisi äänimaailmaa. Suoratoista musiikkisi haluamassasi huoneessa tai samaa musiikkia kaikissa huoneissa kotiverkkosi kautta. Jaa lempikappaleesi Bluetoothin® kautta. Kaikki tämä sormiesi ulottuvilla intuitiivisen HEOS sovelluksen ansiosta.

HEOS Bar sopii tyyliisii, huoneeseesi ja ennen kaikkea televisioosi. Se on suunniteltu parantamaan suurimpien, vähintään 50-tuumaisten televisioiden ääntä - ja näyttämään sivistyneeltä sitä tehdessään.

HEOS Bar on varautunut tulevaisuuteen tuoreimmilla HDMI-standardeilla. Neljän HDMI 2.0a/HDCP 2.2 -sisääntulon kautta voit nauttia elokuvista 4K Ultra HD -laatuisena. Jos TV:ssäsi on rajalliset 4K vaihto-ominaisuudet, ei hätää. Liitä vain 4K-lähteesi suoraan soundbariin. Parasta monikanavaääntä varten HEOS Bar tarjoaa luokkansa monipuolisimman ääniformaattituen, mukaan lukien Dolby TrueHD:n ja DTS-HD Master Audion.
Soita henkilökohtaista musiikkikokoelmaasi koko HEOS-ekosysteemissä. Jopa korkearesoluutioisena. HEOS Bar tukee kaikkia yleisimpiä suoratoistoformaatteja. Hallitse jokaisen huoneen musiikkia HEOS Appin avulla. Kaikki suosituimmat musiikkipalvelut ovat täysin integroituja. Aseta tilanteeseen täydellisesti sopiva tunnelma.

Tekniset tiedot:
3.0-kaiutinärjestelmä jossa oma kanava dialogin selkeyttä varten.
D-luokan digitaalivahvistin
6-kanavainen suuritehoinen, viileästi toimiva D-luokan digitaalinen vahvistin tuottaa kirkkaan äänen, suuren dynamiikan ja vähän häiriöitä.
Dolby TrueHD, DTS-HD Master, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS Decoding
4 HDMI-sisääntuloa ja HDMI-ulostulo
Tukee 4K UHD:tä ARC:n kautta, joten HEOS Bar voidaan liittää yhdellä kaapelilla televisioon.
Analoginen linjatulo
3,5mm sisääntulo analogisia musiikkilähteitä varten.
Älykäs IR-ohjaus
Voit käyttää HEOS Baria TV:si kaukosäätimellä. Sisäänrakennettu infrapunatoistin jatkaa kaukosäätimen signaalin eteenpäin, mikäli HEOS Bar on televisiosi edessä.

Musiikkitilauspalvelut
HEOS Appin kautta voit valita mieleisesi useasta palvelusta kuten Spotify, Rhapsody, Pandora, TuneIn, iHeartRadio, SiriusXM, MOOD:MIX ja muista, jotka tarjoavat DRM-vapaita kappaleita. Lisää palveluita tulossa.*Internet Radiokanavat
Valitse lempiradiokanavasi ja kuuntele MP3-, AAC- and WMA-tiedostoja (TuneIn-palvelun kautta).

Yhteensopivat musiikkiformaatit
WMA: 192kbps asti
AAC and MP3: 320kbps asti
FLAC, WAV and ALAC:
24-bit/192kHz asti
DSD 5.6 (suoratoisto)

Yhteensopivat kuvaformaatit
HEOS Appin tukee JPG-, PNG-, BMP- and GIF-kuvaformaatteja.
Yhteensopivat USB-muistit

HEOS Bar tukee USB-muisteja suoraan USB-liittimen kautta. Musiikkia voidaan toistaa joko HEOS Barilla, tai minkä vain HEOS-verkon kaiuttimen kautta.

*Musiikkipalveluiden saatavuus voi vaihdella alueittain. Kaikki palvelut ei välttämättä ole saatavilla ostohetkellä. Musiikkipalveluiden toimittajat voivat lisätä tai poistaa tuotteitaan. Osoitteessa www.denon.fi/fi/musicservices näet tuoreimmat ilmoitukset.

Langaton yhteys
Liity olemassa olevaan langattomaan verkkoon nopeasti ja helposti. HEOS Bar tukee uusimpia 802.11-verkkoja (myös tuplakaistaiset "N", "AC") luotettavinta verkkoyhteyttä varten.
Liity kotisi tai toimistosi lähiverkkoon RJ-45-liittimen kautta.

Paino 4.8 kg
Tuotteen viimeistely: Musta

Huom: Koska pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotteitamme, tuotteen ominaisuudet voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Laatikon sisältö
HEOS Bar, Pikaopas, HDMI-kaapeli, optinen kaapeli, 3.5mm asennuskaapeli, virtajohdot, Ethernet-kaapeli, laitejalkojen pidennysosat Ohjaimet & indikaattorit

Saatavuus

Tuotteen sijainti

HifiStudio Helsinki

Varastosaldo

1 kpl

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä minuun mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta.

Mikael Liukkonen
Verkkokaupan vastaava
0451272454
mikael/liukkonen//hifistudio/fi