Ilmainen toimitus | 100% tyytyväisyystakuu

60 päivän rahat takaisin-takuu | Elinikäinen tekninen tuki | HifiStudion kaiutintakuu 5 vuotta | Varaa kotikäynti

HEOS HOME CINEMA SOUNDBAR + LANGAT. SUBWOOFER

-25.03128911138924%

Tekniikan maailman testivoittaja! Soundbar monihuonetuella ja langaton subbari!

Säästä 200.0 €!   (799.0 €)
599.0 €  / PKT
 PKT 

TUOTEKUVAUS

Heosin uuden soundbarin avulla saat tv- ja elokuvaelämyksestä entistä enemmän irti! Soundbarin avulla saat parannettua helposti televisiosi äänentoistoa. Laitteessa on mukana Heos-monihuonetuki, joten se voidaan liittää helposti osaksi Heos-monihuonetta. Lisäksi voit ohjata televisiosi komentoja heos-sovelluksella
Tekniikan maailman numerossa 17/2015 oli 600-950e hintaluokan Soundbar kaiuttimien vertailu jonka Denon Heos Homecinema Soundbar voitti. Mukana testissä olivat myös Philips, LG, Panasonic, Samsung, Sonos, Sony ja Yamaha

Artikkelissa kirjoitettiin Heos soundbarista seuraavasti:
"Denon kytkeytyy verkkoon ethernet- tai wlan-yhteydellä, mutta bluetooth puuttuu. Ääni palkki toimii saumattomasti muiden Heos-monihuonekaiuttimien ja Heos-sovelluksen kanssa. Televisiolle on äänen paluukanavalla varustettu hdmi-lähtö ja ohjelmalähteille hdmi-tulo, optinen ja koaksiaalinen digitaaliliitäntä, linjatulo sekä usb-liitin muistitikkua varten.

Denon Heos Cinema Soundbar tuo elokuva- ja tv-ääneen selkeyttä ja laajentaa bassotoistoa niin että räjähdykset ja muut matalataajuiset tehosteet saavat tarvitsemansa voiman. Äänimaisema avartuu kaiutinta leveämmäksi, mutta puhe kuulostaa silti luonnolliselta ja paikantuu sopivasti kuvaruudun kohdalle.

Musiikki soi tasapainoisemmin ja miellyttävämmin kuin vertailun muissa äänipalkeissa. Diskantti ei kuulosta kovin suttuiselta, mutta kirkkaus ja erottelu jättävät toivomisen varaa. Vaikka bassotoisto on yksi testin tarkimmista, subwoofer saisi kuitenkin muuhun äänialueeseen paremmin. Stereovaikutelma kuulostaa avaralta, mutta epämmäräiseltä.

Denonin tasapainoinen toisto on edukseen etenkin musiikkia kuunnellessa, mutta elokuvien äänimaisema avartuu sekin mukavasti.

★★★★"Valmistajan sivut

Saatavuus

Toimitus: Heti
Helsinki nouto: Saatavuus?
Tampere nouto: Saatavuus?
Turku nouto: Saatavuus?
Jkl nouto: Saatavuus?
Kuopio Nouto: Saatavuus?
Oulu nouto: Heti

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme ja auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Antti-Ville Paju
Projekti/ yritysmyyjä
040-8446823
antti/paju//hifistudio/fi
Håkan  Brandt
Projekti/yritysmyynti
050-5543062
hakan/brandt//hifistudio/fi
Johan Palander
Av-asiantuntija
03-225 2215
johan/palander//hifistudio/fi
Kimmo Lauttajärvi
Myymäläpäällikkö
03-2252 212
kimmo/lauttajarvi//hifistudio/fi
Antti Vuorilahti
Yritys/projektimyyjä, osakas
050 3514 324
antti/vuorilahti//hifistudio/fi

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös