HEOS SUB ESITTELYLAITE, 2 V TAKUU (HELSINKI)

-45%

Siisti demosubbari Heos-kaiuttimien tukevoittajaksi

Säästä 330.00 €!   (729.00 €)
399.00 €  / kpl
 kpl 

TUOTEKUVAUS

Tämä langaton subwoofer lisää syvän ja voimakkaan basson HEOS-järjestelmääsi luokkansa parhaalla äänellä. Sopii jokaiseen huoneeseen ja asetukseen.

Järisytä maailmaasi elokuvilla ja musiikilla – langattomasti. HEOS Subwoofer lisää äänimaailmaan tuntuvan bassotoiston. Tehokkaan vahvistuksen ja optimoitujen elementtien ansiosta se tehostaa koko HEOS-sarjaa: HEOS-kaiuttimia, HEOS Baria, HEOS AVR:ää, HEOS Ampia ja HEOS Linkiä.

HEOS Subwooferin käyttöönotto käy minuuteissa. Liitä se vain kotiverkkoosi ja muihin HEOS-laitteisiisi. Hetken päästä järisytät maailmaasi tuntuvalla bassolla. Ääntä hallitset HEOS sovelluksella. Se on oikeasti niin helppoa.

Yhdistä HEOS Subwoofer minkä tahansa HEOS-laitteen kanssa ja saat koko kotiisi bassontoiston, joka tuntuu luissa ja ytimissä. Striimaa eri musiikkia eri huoneisiin tai samaa musiikkia jokaiseen huoneeseen. HEOS sovelluksen ansiosta valinta on sormiesi ulottuvilla.

HEOS-perheeseen kuuluvan HEOS Subwooferin uniikki muotoilu ja tyylikäs mattamusta viimeistely tekevät siitä näyttävän ilmestyksen. Langattomuuden ansiosta voit sijoittaa sen mihin vain – pystyyn tai vaakaan. Jos et halua esitellä tyylikästä subwooferiasi, voit myös sujauttaa sen sohvan alle ja nauttia sen tehosta.

Kaksi kustomoitua 5,25" bassoelementtiä yhdistettynä hienostuneeseen D-luokan vahvistimeen luovat puhtaan ja selkän, mutta kuitenkin iskevän basson. Yksinoikeudelliset DSP-algoritmit tuottavat matalataajuista vastetta koko dynaamisella vastealueella. HEOS sovelluksesta löydät asetukset eri konfiguraatioille ja tilanteille. Asetuksista löytyy mm. dialogin selkeyttäjä ja yömoodi, jotka ovat integroitu HEOS Bariin. Kun laitteita käytetään yhdessä, HEOS Subwoofer mukautuu näihin asetuksiin.

Soita omaa musiikkikokoelmaasi läpi HEOS-ekosysteemin. Jopa korkearesoluutioisena. HEOS-järjestelmä tukee kaikkia suosituimpia suoratoistoformaatteja. Hallitse jokaisen huoneen musiikkia HEOS sovelluksen avulla. Kaikki parhaat musiikkipalvelut ovat täysin integroituja. Aseta tunnelma, joka sopii tilanteeseen täydellisesti.

Tekniset tiedot:

Kaiutinkokoonpano
Kaksi kustomoitua 5,25" kaiutinelementtiä
Hienostunut ja tehokas D-luokan vahvistin
Matalaresonanssinen kotelo
Optimoitu refleksiputki

Säädöt
Subwooferin taso
Tehtaalla optimoitu jakosuodinasetus jokaiselle konfiguraatiolle
Lisäasetukset vaativille käyttäjille, mukaan lukien jakosuodin- ja vaiheasetukset

Yhdistettävyys
HEOS Subwoofer voidaan yhdistää seuraavien tuotteiden kanssa:
HEOS Bar
HEOS AVR
HEOS Amp ja HEOS Link
Kaikki HEOS-kaiuttimet (yksittäiset tai stereoparit)

Musiikkitilauspalvelut
HEOS sovelluksen kautta voit valita mieleisesi useasta palvelusta kuten Spotify, Rhapsody, Pandora, TuneIn, iHeartRadio, SiriusXM, MOOD:MIX ja muista, jotka tarjoavat DRM-vapaita kappaleita. Lisää palveluita tulossa.*

Internet Radiokanavat:
Valitse lempiradiokanavasi ja kuuntele MP3-, AAC- and WMA-tiedostoja (TuneIn-palvelun kautta).

Yhteensopivat musiikkiformaatit
WMA: 192kbps asti
AAC and MP3: 320kbps asti
FLAC, WAV and ALAC:
24-bit/192kHz asti
DSD 5,6 MHz

Yhteensopivat USB-muistit
HEOS Subwoofer tukee USB-muisteja suoraan USB-liittimen kautta. Musiikkia voidaan toistaa minkä vain HEOS-verkossa olevan kaiuttimen kautta.

*Musiikkipalveluiden saatavuus voi vaihdella alueittain. Kaikki palvelut ei välttämättä ole saatavilla ostohetkellä. Musiikkipalveluiden toimittajat voivat lisätä tai poistaa tuotteitaan. Osoitteessa https://www.denon.fi/fi/musicservices näet tuoreimmat ilmoitukset.

Mitat (L x K x S)
172 x 404 x 438 mm

Laatikon sisältö
HEOS Subwoofer, pikaopas, 3.5mm asennuskaapeli, virtajohto, Ethernet-kaapeli, jalat pystysijoitusta varten

Saatavuus

Tuotteen sijainti

HifiStudio Helsinki

Varastosaldo

1 kpl

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä minuun mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta.

Mikael Liukkonen
Verkkokaupan vastaava
0451272454
mikael/liukkonen//hifistudio/fi