SONOS PLAYBASE VALKOINEN, DEMO, HELSINKI

-29%

Sonos playbase uudenveroinen

Säästä 200.00 €!   (699.00 €)
499.00 €  / kpl
 kpl 

TUOTEKUVAUS

Sonos on erittäin suosittu langaton monihuonejärjestelmä äänentoistoon. Yhtiön valikoimaan kuuluu laaja kirjo kaiuttimia, jotka osaavat kommunikoida keskenään, niin että musiikkia on mahdollista toistaa useissa huoneissa samanaikaisesti – joko samaa musiikkia tai eri kappaleita.

Sonos Playbase on yhtiön viimeisin kaiutinmalli. Laite on tarkoitettu sijoitettavaksi television alle. Televisio liitetään Playbasen optiseen liitäntään, minkä jälkeen tv-ääntä voidaan toistaa kaiuttimen kautta. Kaiuttimella voidaan myös suoratoistaa musiikkia esimerkiksi Spotify-musiikkipalvelusta tai radiokanavalta. Musiikin toistaminen onnistuu myös tietokoneelta lähiverkon kautta. Playbase-kaiutinta hallitaan selkeän sovelluksen avulla, jonka saa ladattua Android- ja iOS-laitteisiin.

Playbasessa on voimakas ja upea ääni. Ääni toistuu erinomaisesti aina television keskusteluohjelmista paljon räjähdyksiä sisältäviin toimintaelokuviin. Jos äänellä haluaa oikein herkutella, voi Playbasen liittää muihin Sonos-kaiuttimiin monikanavaisen surround-elämyksen aikaan saamiseksi.

Sonos Playbase on tarkoitettu sijoitettavaksi television alle, joten se nostaa hieman televisiota. Jos televisio on suuri ja suurella jalustalla varustettu, voi sen tasapainottaminen Playbasen päälle olla vaikeaa.

 

+ Hyvä ja voimakas ääni
+ Toistaa ääntä monista eri lähteistä
+ Voidaan käyttää surround-äänen luomiseen
+ Hyvä hallintasovellus

Saatavuus

Tuotteen sijainti

HifiStudio Helsinki

Varastosaldo

1 kpl

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä minuun mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta.

Tommi Mattila
Myymäläpäällikkö
040-5860120
tommi/mattila//hifistudio/fi