Ajanvarauspyyntö Tutustu ääniohjaustuotteisiin Lue mitä on ääniohjaus Ääniohjauksen asennusvinkkejä

TOP-5 TUOTTEET

Ääniohjaus on pysyvästi täällä

Ääniohjauksen ja huipputeknologian yhdistäminen luo täysin uuden sekä käyttäjäystävällisen tavan ohjata laitteita äänen avulla.

Turhauttaako ylimääräinen laitteiden näpyttely ja klikkailu? Ääniohjauksen avulla pystyt hallitsemaan laitteita äänen avulla.

Ääniohjaus on tuttu ominaisuus älypuhelimista ja älykaiuttimista, mutta tulevaisuudessa sen uskotaan löytyvän monista muistakin laitteista, kuten kodinkoneista. Ääniohjattujen laitteiden suosio on kasvanut nopeasti ja ennusteiden mukaan niiden käyttö tulee lisääntymään tulevina vuosina entisestään. Suuren kysynnän ansiosta isot teknologiajätit ovat tuoneet markkinoille omat ääniohjaustuotteensa.

ÄÄNIOHJAUSMARKKINOIDEN KOVIMMAT PELURIT

Alexa, saisinko valot päälle? Amazonin kehittämän Echo ja Alexa äänenohjauslaitteet helpottavat arkea. Äänenohjauksen avulla voit tehdä kauppalistan, kysyä uutisia tai vaikkapa valita mieluisen kappaleen soitettavaksi. Echo on ääniohjattu älykäs kaiutin, jossa on sisäänrakennettu Alexa kaikkine ominaisuuksineen. Echon avulla Alexan käyttö onnistuu kodin joka huoneesta.

Jo vuonna 2011 ensiesittelynsä saanut Siri on monille tuttu Applen älypuhelimista. Sen jälkeen Siri on ollut tarjolla muissakin Applen laitteissa kuten tietokoneissa, Apple TV:ssä sekä viimeisimmässä Homepod-älykaiuttimessa. Yhdessä Apple musiikin ja Sirin kanssa musiikin kuuntelu viedään täysin uudelle tasolle. Siri auttaa luonnollisesti myös arjen askareissa helposti ääniohjauksen avulla.

Helpota arkeasi Google Home-ääniohjauksen avulla. Google Home-kaiuttimen voi yhdistää helposti kodin turvajärjestelmään, älyvalaistukseen tai vaikkapa älypistokkeeseen. Sisäänrakennettu Google Assistant ominaisuus takaa vaivattoman äänenohjauksen Google Home-laitteilla, sekä useilla älylaitteilla ja kodinkoneilla.

Microsoft Cortanan avulla arkiset asiat sujuvat huoletta ääniohjauksen avulla. Pyydä Cortanaa päivittämään kalenteri, käynnistämään tietokone tai muistuttamaan päivän tärkeistä tapahtumista. Yhdistä Cortana helposti Microsoftin käyttöjärjestelmiin sekä esimerkiksi Xbox One -pelikonsoliin.

TUTUSTU ÄÄNIOHJAUKSEEN
Lue mitä on ääniohjaus
Ääniohjauksen asennusvinkkejä