WOLFVISION CYNAP LANGATON KUVANSIIRTO

WolfVision Cynap, langaton kuvansiirto & esitysjärjestelmä  

8479.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

WolfVision Cynap on ainutlaatuinen tiedon jakamisen ratkaisu, jonka avulla käyttäjät voivat hyödyntää kaikenlaista esityssisältöä sekä digitaalisista että fyysisistä lähteistä. Cynap tarjoaa kattavat tallennus-, suoratoisto- ja mediasoitintoiminnot ja voit helposti liittää oman laitteesi Cynapiin. Langaton esittäminen tukee kaikkia laitteita ja protokollia ilman appeja: Windows, Mac, Android, Airplay, MS-MICE, Miracast, Chromecast, voit esittää neljästä lähteestä yhtäaikaisesti. Turvallinen Linux-käyttöjärjestelmä pitää sinut suojassa viruksilta ja haittaohjelmilta ja tehokkaat tietoturvaominaisuudet takaavat 100%:n salauksen kaikille tiedoille. Cynap tarjoaa 4K UHD -resoluution mikä varmistaa, että kaikki esitykset näyttävät aina erinomaiselta. Cynap sisältää myös yhteensopivuuden kosketusnäyttöjen kanssa. Hankkimalla vSolution MATRIX ohjelmiston Cynapiin voit luoda matriisin lähiverkon (LAN) avulla, jolla mahdollistetaan jopa 40 Cynap Core laitteen liittämisen kuvan, äänen ja tiedostojen siirtämiseen.
 
Tietoturva (suljettu Linux-ympäristö)
Tukee kolmea verkkoa samanaikaisesti (LAN x2, WLAN x1)
Keskitetty hallinta (vSolution Link)
Tiedonjakaminen: paikallisesti tai streaming-palvelun kautta jaetun esityksen osallistuja voi tallentaa kokonaan tai tehdä itselleen muistiinpanot ja tallentaa omalle laitteelleen (vSolution Capture)
Pilvipalveluiden ja etäneuvotteluiden tuki: Google Drive, Dropbox, Jianguoyun, OneDrive, WebDAV protokolla. Wowza, Ustream, Youtube ja Facebook voivat toimia kanavina live-lähetyksille. WebRTC tuki.
 

 
linkki esitteeseen on: http://www.wolfvision.com/wolf/bro_cynap_e_USA.pdf
linkki valmistajan tuotesivulle: https://wolfvision.com/vsolution/index.php/en/presentation-systems/cynap/cynap
linkki valmistajan videoon (löytyy myös tuosta valmistajan tuotesivulta): https://www.youtube.com/watch?v=pOEPFjY8sTI
 

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Kimmo Lauttajärvi
Myymäläpäällikkö
03-2252 212 040-5558811
kimmo/lauttajarvi//hifistudio/fi
Håkan  Brandt
Myymäläpäällikkö ja projektimyynti/yritysmyynti
0505543062
hakan/brandt//hifistudio/fi
Antti Vuorilahti
Yritys- ja projektimyynti Varsinais-Suomi ja Satakunta
0503514324
Antti/Vuorilahti//hifistudio/fi