DENON PMA-1600 INTEGROITU VAHVISTIN HOPEA

-21%

Denonin mestarinäyte

Säästä 349.10 €!   (1699.00 €)
1349.90 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

PMA-1600NE vahvistimen suorituskyky ylittää huomattavasti Denonin edellisen PMA-1500 sarjan. Laitteen tinkimätön laatu, ainutlaatuiset Denon teknologiat sekä huippumodernit liitännät tekevät PMA-1600NE vahvistimesta todellisen äänentoistoteknologian mestariteoksen. Vahvistimen takapaneelin USB-B liitäntä sekä sisäänrakennettu huippulaadukas D/A-muunnin varmistavat että vahvistin toistaa jopa 384kHz/32bit ja DSD 11.2MHz muotoisia häviöttömiä tiedostoja huippuluokan äänenlaadulla. Vahvistimessa on lisäksi Analog Mode, joka sammuttaa tarpeettomat vahvistimen osiot kuten digitaalitulot ja näytön jotta saavutetaan mahdollisimman muuttumaton äänenlaatu käytettäessä analogituloja.

Vahvistimessa on Advanced UHC (Ultra High Current)-MOS teknologia joka käyttää pienintä mahdollista määrää vahvistinkomponentteja jotta saavutetaan tasapaino riittävän tehon ja hyvän äänenlaadun välillä.
Advanced UHC-MOS on huippulaadukas vahvistin jonka virranantokyky on parempi kuin bipolaaritransistoreilla mutta äänenlaatu on parhaiden MOS-FET -vahvistimien tasolla. Advanced UHC-MOS on rakenteeltaan yhdessä push-pull konfiguraatiossa joka eliminoi poikkeamat vahvistinasteella sekä luo tasapainon korkean virran ja pienten yksityiskohtien välillä.

Vahvistin sisältää levysoitin taajuuskorjaimen joka tukee sekä MM että MC äänirasioiden äänisignaaleja. Taajuuskorjain on korkeaherkkyyksinen, ja vahvistimen “simple & straight” suunnittelu parantaa taajuuskorjaimen äänenlaatua verrattuna perinteisiin ratkaisuihin.

FL-tyyppinen näyttö etupaneelissa näyttää äänilähteen sekä näytteenottotaajuuden. Vahvistimen mukana tulee kaukosäädin jolla on mahdollista ohjata DCD-1600NE -soitinta ja muita Denon CD-soittimia.

Ominaisuudet:

2 x 140 W (4 ohm) lähtöteho - Riittävästi voimaa jopa suuriinkin huoneisiin
Advanced Ultra High Current (UHC)-MOS Single Push-Pull Circuit tehovahvistin jossa Schottky diodit - Erittäin tarkka taajuusvaste matalista bassoista kirkkaisiin diskantteihin
DAC Master Clock suunnittelu - Äänen toisto ilman huojuntaa
Takana USB-B tulo - Korkearesoluutioisen äänen toisto jopa 384 kHz / 32 bit ja 11.2 MHz DSD
Digitaalinen eristyspiiri jolla eliminoidaan korkeataajuuksinen häiriöääni käytettäessä USB-B tai digitaalista liitäntää - Nauti kaikista äänilähteistä ilman häiriöääniä
Näyttö jossa äänilähde sekä näytteenottotaajuus - Tärkein tieto helposti nähtävillä
Analog AMP Mode kytkee pois digitaaliset piirit ja näytön - Puhdasta analogista äänetoistoa varten
Advanced AL32 Processing Plus - Digitaaliset äänitteet toistuvat uskollisesti alkuperäiselle lähteelle
Direct Mechanical Ground Construction - Rakenne minimoi epätoivotut värinät
Runkorakenne jossa 6 erillistä lohkoa - Eliminoi sisäiset häiriöt piirien välillä
Päämuuntaja jossa erilliset virtalähteet analogisille ja digitaalisille signaalipiireille - Säilyttää signaalin puhtauden
2 digitaalista optista ja 2 digitaalista koaksiaalista tuloa; Korkealaatuinen MM & MC levysoitin taajuuskorjain - Valmis musiikille kaikista lähteistä
Saatavilla hopeisena ja mustana - Sopii täydellisesti DCD-1600NE Super Audio CD -soittimeen

Takuu 24kk

valmistajan sivut

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  2 arkipäivää

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi
Antti Vuorilahti
Yritys/projektimyyjä, osakas
0503514324
Antti/Vuorilahti//hifistudio/fi
Lauri Eskola
Kauppias, osakas
0408427125
lauri/eskola//hifistudio/fi
Jari Råback
Audio- ja levysoitinasiantuntija
045 7884 1059
jari/raback//hifistudio/fi
Pekka Jääskeläinen
AV-asiantuntija
0445668452
pekka/jaaskelainen//hifistudio/fi