REGA ELICIT-R INTEGROITU VAHVISTIN MUSTA

Rega Elicitin uusittu painos!

2190.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS


Rega ylpeänä esittelee uunituoreen korkeatasoisen integroidun vahvistimen. Se on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti ja tarkoitettu tuottamaan parasta mahdollista toistoa, ja se tarjoaa selkeän käytön sekä ksinkertaisen käyttöönoton.

Viimeaikainen kehitystyömme on mahdollistanut pääteasteiden suorituskyvyn edelleenkehittämisen suositun Brio R -vahvistimemme pohjalta.Yhdistämällä erilliskomponentein toteutettu FET-esiaste ja ohjelmoitava askelvaimennin on saavutetaan entistäkin parempi äänenlaatu ja täsmällisempi voimakkuudensäätimen toiminta. Elicit-R'n mukana toimitetaan uusi Solaris-järjestelmäkaukosäädin, jolla voit ohjata kaikkia kaukosäädettäviä Rega-laitteita.

Teknologia

Elicit-R:n päätevahvistin syntyi A-luokan ohjainasteisiin liittyvän mittavan tutkimuksen tuloksena. Se perustuu komplementaariseen Darlington-transistoripariin jossa emuloidaan A-luokan ohjausastetta.

Ominaisuudet

Elicit-R sisältämän korkeatasoisen moving magnet -levysoitinesivahvistimen avulla saat maksimaalisen äänenlaadun levysoittimestasi. Takapaneelin kytkimellä voit myös halutessasi muuttaa tämän liitännän linjatasoiseksi. Kyseinen liitäntä on toteutettu erityisen häiriöttömäksi, joten se on ihanteellinen herkempien laitteiden (kuten ulkoisten mm- tai mc-äänirasiaesivahvistimien) liittämiseksi.
Jollet käytä levysoitinta, voit liittää tähän linjaliitäntään minkä tahansa muun äänilähteen (kuten CD-soittimen tai DA-muuntimen), näin voit aina hyödyntää kaikki takapaneelin liitännät. Nämä ominaisuudet yhdistettynä yksinomaan polypropyleenikondensaattorein totetutettuun signaalitiehen, paranneltuihin virtalähteisiin, suurempaan 2x100W antotehoon ja uuteen erikoisrakenteiseen laitekoteloon tekevät tästä tähän mennessä parhaan Elicit-vahvistimemme.

Elicit

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Pekka Jääskeläinen
AV-asiantuntija
0445668452
pekka/jaaskelainen//hifistudio/fi
Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi
Jari Råback
Audio- ja levysoitinasiantuntija
045 7884 1059
jari/raback//hifistudio/fi
Lauri Eskola
Kauppias, osakas
0408427125
lauri/eskola//hifistudio/fi
Antti-Ville Paju
AV -asiantuntija/projektimyyjä
040-8446823
antti/paju//hifistudio/fi

ASIANTUNTIJAMME SUOSITTELEVAT