YAMAHA A-S2100 MUSTA INTEGROITU VAHVISTIN

Erittäin järeä (23 kg) stereovahvistin

2399.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Edistyksellinen ja innovatiivinen vahvistinpiiri ja signaalin menetyksen ehkäisy saavat aikaan erittäin dynaamisen ja tunteikkaan äänentoiston. Kyseessä on korkealuokkainen integroitu vahvistin, joka on perinyt Yamahan uuden äänimaailman tavoitellessaan täyteläistä musiikin toistoa.

Kelluva ja tasapainotettu päätevahvistin & MOSFET-transistorit

Päätevahvistinpiirin perusrakenne noudattaa Yamahan omaa, varta vasten kehitettyä kelluvaa ja tasapainotettua päätevahvistintekniikkaa. Lähtöasteen plus- ja miinuspuolella on samanapaiset komponentit, ja NFB (negatiivisen takaisinsyötön) -piiri ja virransyöttöaste on täydellisesti eristetty vasenta ja oikeaa kanavaa varten neljään eri plus- ja miinuspuoleen – näin lähtöasteeseen saadaan täysin symmetrinen vuorovaihe. Koko päätevahvistinasteen ”kelluminen” maasta poistaa kaiken negatiivisen häiriön, jotka pienet jännitevaihtelut ja taustakohina voisivat aiheuttaa. Lähtöelementtien MOSFET-transistorit tuovat ääneen lämpöä ja luonnollisuutta. Niiden napaisuus on sama plus- ja miinuspuolella, mikä edistää ihanteena pidettyä täydellistä symmetristä rakennetta ja poistaa napaisuuseroista johtuvat äänenlaadun vaihtelut. Juuri tämä on merkittävä ominaisuus kelluvassa ja tasapainotetussa päätevahvistimessa. Lopputulokseksi saadaan ääni, jonka signaali-kohinasuhde on ylivoimainen ja äänikenttä erittäin täsmällinen.

Kaikissa pääteasteissa erillisrakenne, tasapainotettu signaalinsiirto ja pienen impedanssin rakenne

A-S2100-vahvistimessa on saavutettu täysin erillinen rakenne säätöpiirien ohituksen ajaksi, sillä sävysäätöpiiri on täydellisesti eristetty signaalijärjestelmästä. Se vaikuttaa myönteisesti vasteeseen ja jännitteen muuttumisnopeuteen, minkä seurauksena korkeat taajuudet toistuvat eloisampina, täyteläisempinä ja tasaisemmin. Signaalinsiirto ja signaalin vahvistus hyödyntävät täysin tasapainoista signaalinsiirtoa kauttaaltaan tasapainotetussa rakenteessa, myös järjestelmän hallintapiirissä. Siirronaikainen signaalihäviö on merkittävästi vähäisempi, koska esivahvistinyksikössä ja päätevahvistinyksikössä on käytetty ruuvipuristintyyppisiä kiinnitysratkaisuja ja paksuja johtimia. Tämä onkin keskeistä signaalinsiirrossa sekä pääteasteen ja kaiutinliittimien välisessä rakenteessa. Näillä ratkaisuilla parannetaan vaimennuskerrointa, elementtien kapasiteettia sekä kaiuttimien vaimennustehoa. Tuloksena on eloisa ja tehokas bassotoisto.
 

Huipputasokas elektroninen äänenvoimakkuudensäätö ihanteelliseen ääneen

Käytämme laadukasta digitaalista äänenvoimakkuudensäädintä, jonka on tähän tarkoitukseen kehittänyt New Japan Radio Co. Ltd. Siinä on ainoastaan tikapuutyyppiset vastukset, mikä poistaa jännitenopeuden vähenemisen ja äänen värittymisen vaikutuksen. Tuloksena on puhtaampi ääni ja erinomainen, nopea vaste suuriin äänenvoimakkuuden muutoksiin sekä jyrkät transientit. Sävynsäädöissä käytetään kolmea rinnakkaista säätöä, jotka minimoivat yksinkertaisen sävynsäädön äänenlaatua heikentävän vaikutuksen. Basso, diskantti ja yhteiset piiristöt käyttävät kukin yksinkertaista rakennetta, jossa vahvistimen NFB-piiriä ei käytetä ja CR (kontrolloidut reluktanssi) -elementit on kiinnitetty peräkkäin. Se takaa poikkeuksellisen puhtaan äänentoiston myös sävynsäädön aikana ja huippuhyvän vasteen audiosignaalin transientteihin. Kun sävynsäätöpiirien ohitus kytketään käyttöön, signaali siirtyy suoraan vain yhdestä äänensäätöpiiristä erilliseen puskurivahvistimeen.

  A-S2100
Specifications
Maximum Power (4 ohms, 1kHz, 0.7% THD, for Europe) 160 W + 160 W
High Dynamic Power/Channel (8/6/4/2 ohms) 105/135/190/220 W
Damping Factor 250
Frequency Response 5 Hz-100 kHz (+0 dB/-3 dB)
RIAA Equalization Deviation 20 Hz-20 kHz +/-0.5 dB
Total Harmonic Distortion (CD to Sp Out, 20 Hz-20 kHz) 0.025%
Signal-to-Noise Ratio (CD) 103 dB (S: 200 mV)
Input Sensitivity (CD) 200mV/47k ohms
Mitat (L x K x S) 435 x 157 x 463 mm
Paino 23.4 kg

valmistajan sivut

 


 

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Lauri Eskola
Kauppias, osakas
0408427125
lauri/eskola//hifistudio/fi
Pekka Jääskeläinen
AV-asiantuntija
0445668452
pekka/jaaskelainen//hifistudio/fi
Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi
Jari Råback
Audio- ja levysoitinasiantuntija
045 7884 1059
jari/raback//hifistudio/fi