TERASSIÄÄNENTOISTO, LANGATON SONOS CONNECT AMP + B&W AM-1

Langattomasti ohjattava terassiäänentoistopaketti!

1099.00 €  / PKT
 PKT 

TUOTEKUVAUS

Paketti sisältää 1 parin B&W AM-1 -ulkokaiuttimia sekä Sonos Connect Amp -monihuonevahvistimen. Pakettia voidaan ohjata langattomasti tablettitietokoneella, älypuhelimella ja tietokoneella. Sonos vaatii aina Internet-yhteyden.

B&W:n AM-1 on markkinoiden parhaita ulkokaiuttimia, jonka muotoilu hivelee silmiä ja ääni on laadukkaiden hifikaiuttimien tasoa. Kaiuttimessa tulee mukana seinätelineet. Värivaihtoehdot: valkoinen ja musta

Sonos Connect Amp on pienikokoinen, langaton vahvistin, jonka ympärille voidaan rakentaa myös langaton monihuoneäänentoisto. Vahvistin voidaan sijoittaa piiloon, esim. kaappiin, josta vedetään kaiutinkaapelit ulkokaiuttimille. Sonoksen avulla voidaan toistaa Spotifyta, nettiradioita ja lähiverkossa sijaitsevia musiikkitiedostoja.

Tämän paketin avulla voit istua terassilla tablettitietokone kädessä ja ohjata musiikkia langattomasti soimaan ulkokaiuttimista!

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  1 arkipäivä

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Antti-Ville Paju
AV -asiantuntija/projektimyyjä
040-8446823
antti/paju//hifistudio/fi