KONTO 8-KPL AKUSTOINTIPAKETTI HIFISTUDIO SPECIAL

Kahdeksan Konton akustiikkalevyä sisältävä paketti, vain Hifistudiosta!

189.00 €  / PKT
 PKT 

TUOTEKUVAUS

Äänentoiston ja viihtyvyyden kannalta yksi pahimpia vihollisia on tärykaiku ja hälyisä ympäristö. Tällöin musiikki ja puhe kuulostavat kireältä ja päänsärkyä aiheuttavalta. Pehmeillä materiaaleilla saadaan imettyä hyvin ääntä, joten akustiikkalevyt ovat hyvä lisä luonnollisen akustoinnin lisäksi kotiin. Konton levyt lisäävät asumisviihtyvyyttä ja parantavat akustiikkaa huomattavasti. Tällä kahdeksan levyn paketilla pääsee hyvin alkuun kodin akustoinnissa.

Paketti sisältää kahdeksan kappaletta Konton akustiikkalevyjä, jotka on valmistettu kotimaisesta turpeesta. Levyt ovat homeen- ja kosteudenkestäviä, joten ne sopivat myös kosteisiin tiloihin - esim. uima-allasosastolle!

Mukana toimitetaan kiinnitysteipit.

Värivaihtoehdot: valkoinen (luonnonvalkoinen eli hiukan matta), musta ja punainen.

Huom! Ilmoita tilatessasi levyjen väri. Myymälöissä esillä vain mallikappaleet, joten ennen tilaamista ilmoita haluamasi värikombinaatiot. Pakettiin voit valita valkoisia, punaisia ja mustia levyjä sekaisin. Tämän vuoksi emme pysty varastoimaan valmiita paketteja, vaan nämä ovat aina tilaustavaraa!

Valmistajan sivut

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  0 arkipäivää
Helsingin myymala:  Saatavuus?
Tampereen myymala:  Saatavuus?
Turun myymala:  Saatavuus?
Jyvaskylan myymala:  Saatavuus?
Kuopion myymala:  Saatavuus?
Oulun myymala:  Saatavuus?

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Matti Nieminen
AV-asiantuntija
0503248766
matti/nieminen//hifistudio/fi