Ilmainen toimitus | 100% tyytyväisyystakuu

14/30/60 päivän rahat takaisin-takuu | Elinikäinen tekninen tuki | HifiStudion kaiutintakuu 5 vuotta | Varaa kotikäynti

SAMSUNG FLIP WM55H DIGITAL FLIPBOARD

Digitaalinen 55" UHD fläppitaulu.

2695.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Samsung FLIP on 55” UHD-näyttö ennen näkemättömän hyvällä kosketusnäytön käyttötuntumalla. Samsung FLIP muuttaa huoneesi kollaboraatio (yhteistyö) tilaksi. FLIP on 55” UHD-näyttö ja samalla ”digitaalinen fläppitaulu” palaverin muistiinpanoille mahdollistaen myös sisällön tallentamisen verkkolevylle, USB-muistiin tai näytön omaan muistiin PIN-koodin taakse jatkaaksesi palaveria lounastauon jälkeen. Muistiinpanot voi jakaa palaverin osallistujille myös suoraan sähköpostiin. Voit tuoda tauluun sisältöä esimerkiksi langattomasti mobiililaitteista tai Win10-tietokoneelta – voit myös ohjata päätelaitteita (Android ja Win10) langattomasti FLIPin kautta. Tärkein ominaisuus on kuitenkin käyttömukavuus ja käytön helppous. Ja se sinun on koettava itse!

Tutustu tuotteeseen klikkaamalla TÄSTÄ

Virtuaaliesittely löytyy TÄSTÄ 

Samsung FLIP kannattaa myydä aina siihen optiona kuuluvan lattiatelineen kanssa. Näin laitetta voi siirrellä omilla pyörillään tilasta toiseen – ja näytön voi kääntää vaivatta vaaka- tai pystyformaattiin tarpeen mukaan.

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  2 arkipäivää

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Matti Kettunen
Videoprojektorit ja kotiteatteri
0400503432
Matti/Kettunen//hifistudio/fi