SONY BDPS6700 BLU-RAY SOITIN

Bluetooth lähettimellä varustettu 4K skaalaava soitin

169.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Koko ja paino
MITAT (L X K X S)
255 x 39 x 192 mm
PAINO
0,9 kg

Toistotoiminto
TOISTO
EDELL./SEUR., Hidas toisto (eteen/taakse), Satunnaistoisto, TAAKSE/ETEEN, Toisto/Pysäytys/Tauko, Vaiheittainen toisto (ETEEN/TAAKSE)

Kuva- ja ääniominaisuudet
2D→3D-MUUNTO
HUIPPUSKAALAIN (PRECISION CINEMAHD -SKAALAUS)
DEEP COLOUR
24P TRUE CINEMA
NTSC/PAL

DVD 24P-LÄHTÖ
HDMI
KOAKSIAALI

Verkko
SISÄÄNRAKENNETTU WI-FI®
(2,4 GHz, 5 GHz), MIMO-tekniikalla
Toiminnot
LAPSILUKKO
USB-NÄPPÄIMISTÖ (VAIN 101) / AUTOM. VALMIUSTILA
DIAESITYS, JOSSA MUKANA MUSIIKKI
Kyllä (CD, USB)
LIVE-SUORATOISTO / TEKSTITYS / SUOSITUS
BRAVIA SYNC
LAITEOHJELMISTOPÄIVITYS
Kyllä (verkko, USB)
Sovellukset
ENTERTAINMENT DATABASE BROWSER
GRACENOTE
TV SIDEVIEW -KAUKOSÄÄDIN

Liittymä
TULO- JA LÄHTÖPÄÄTTEET
HDMI-lähtö 1 (takana), koaksiaaliäänilähtö 1 (takana), USB-tulo 1 (edessä), Ethernet-liitäntä 1 (takana)

VIRRANKULUTUS
12 W
Energiansäästö ja luontoystävällisyys
VIRRANKULUTUS (VALMIUSTILASSA)
0,25 W
Laatikon sisältö
(yksinkertainen opas / verkko-opas)

OMINAISUUDET

4K-skaalaus takaa todentuntuisen selkeyden
4K-skaalaus tuo esiin jopa neljä kertaa enemmän yksityiskohtia Full HD -tekniikkaan verrattuna. Yhteensopivaan televisioon yhdistettynä edistynyt videoprosessori muuntaa standardivideon lähelle 4K-tarkkuutta (3 840 x 2 160). Kahdeksan miljoonan pikselin ansiosta kuva on erittäin terävä ja tarkka – istu lähemmäs nauttimaan upeasta kuvanlaadusta ja elokuvateatteria muistuttuvasta tuntumasta. 


Dolby® TrueHD: koe ääni juuri elokuvan ohjaajan tarkoittamalla tavalla
Nauti Dolby® TrueHD:n tuottamasta verrattomasta äänenlaadusta: häviötön ääni elokuviin ja musiikkiin. Tuottamalla täysin alkuperäistallenteita vastaavan äänen se tarjoaa vertaansa vailla olevaa äänenlaatua Blu-ray Disc™- ja DVD-levyjen sekä verkosta ladatun sisällön katsojille.

DTS®-HD varmistaa studiotason tarkkuuden
Kodin tarkka, yksityiskohtainen äänentoisto DTS®-HD Master Audio -tekniikan ansiosta voit kuunnella Blu-ray Disc™ -levyjesi ja suoratoistettujen elokuvien ääniraitoja juuri ohjaajan tarkoittamalla tavalla. Korkean resoluution DTS®-HD-äänentoisto toistaa myös musiikkiesitykset uskomattoman tarkasti, ja kuulet jokaisen nuotin ja sävyn kuin olisit studiossa.

TRILUMINOS™ herättää värit henkiin
Ihastu ennennäkemättömän eloisiin väreihin ja sävyihin. TRILUMINOS™ tuottaa laajemman näkyvän värispektrin, jossa tulevat esiin todenmukaiset värisävyt ja rakenne. Vaikeasti toistettavat hehkuvanpunaiset, vedensiniset ja smaragdinvihreät sävyt näkyvät luonnollisina ja saavat luonto- ja merimaisemat näyttämään eloisammilta. Myös kasvot näyttävät paremmilta luonnollisempien ihon sävyjen ansiosta.

Uppoudu Full HD 3D -tarkkuuteen 
Katso 3D Blu-ray Disc™ -elokuvia Full HD -laadulla kytkemällä soitin HDMI:n kautta 3D-ominaisuudella varustettuun HD-televisioon. Blu-ray Disc™ -soitin tuo esiin aidot ja yksityiskohtaiset vivahteet kaikista 3D Blu-ray Disc™ -tallenteistasi. Se näyttää myös 2D-tallenteet kolmannessa ulottuvuudessa simuloidun 3D:n avulla, joka parantaa kuvanlaadun syvyyttä.

Muodosta DLNA-yhteys kotiverkkoosi  
DLNA (Digital Living Network Alliance) on alan yhteinen kotiverkon tiedonjakoon liittyvä standardi. Sen avulla on helppo suoratoistaa musiikkia, elokuvia ja kuvia ja siirtää niitä DLNA-yhteensopivasta laitteesta, kuten TV:stä, tietokoneesta, kannettavasta palvelimesta tai pelikonsolista, toiseen.

Näytön peilauksella siirrät älypuhelimen sisällön TV-ruudulle
Miracast™-toiminnolla voit katsella älypuhelimen tai tabletin sisältöä suurempana TV-ruudulta.style name="sup"3/styleYhdistä laite televisioon ja nauti verkossa olevista elokuvista, TV-sarjoista, valokuvista, videoista ja sovelluksista isolla ruudulla. Yhteys luodaan Wi-Fi Direct™ -toiminnon kautta, joten voit katsella suosikkisisältöjäsi ilman Wi-Fi®-verkkoa.

Sulavaa videokuvaa kahden taajuuden Wi-Fi®-toiminnolla
Nauti saumattomasta ja nopeasta selauksesta kahden taajuuden Wi-Fi®-yhteydellä. Blu-ray Disc™ -soittimessa on ainutlaatuinen Wi-Fi®-moduuli, jonka optimaalinen sijoitus takaa parhaan signaalin vahvuuden. Multi-antennitekniikan ansiosta hyödyt tavallista Wi-Fi®-yhteyttä vahvemmasta signaalista, ja voit nauttia sulavasta videoiden suoratoistosta ja vaivattomasta selauksesta entistä suuremmalla alueella kotonasi.

IP-sisällön kohinanvaimennuksen PRO-versio terävöittää ja parantaa.
IP-sisällön kohinanvaimennuksen PRO-versio takaa kirkkaan kuvan. Kohinanvaimennus parantaa matalan resoluution verkkovideoiden kuvanlaatua, ja HD Reality Enhancer analysoi kuvien rakennetta ja värimäärittelyä pikseleittäin. Pure Picture Control parantaa kontrastia ja takaa luonnollisen värimaailman. Super Bit Mapping puolestaan varmistaa virheettömät värierot. 

Graafinen käyttöliittymä on nopea ja intuitiivinen 
Sovellukset ja asetukset löytyvät helposti ja nopeasti graafisesta käyttöliittymästä. Hyödynnä helppokäyttöisiä paneeleja TV-ruudun selaamiseen: sovellukset on jaettu esittelyssä oleviin ja omiin suosikkeihisi. Järjestys on siisti ja käynnistys käy nopeasti. 

Uusia elämyksiä Video & TV SideView -sovelluksella
Kauko-ohjaa televisiota tabletilla tai älypuhelimella (Android tai iOS), jolla voit katselua keskeyttämättä myös selata TV-ohjelmatietoja ja lukea lisää kiinnostavista ohjelmista. Video & TV SideView -sovelluksen avulla teet katselusta sosiaalista: twiittaa mielipiteesi kiinnostavan sarjan päätösjaksosta tai seuraa reaaliajassa muiden fanien kommentteja suosikkisarjastasi.

Kaksiydinsuoritin takaa tehokkuuden
Tehokas kaksiydinsuoritin takaa nopean ja viiveettömän toiminnan. Verkkosivut latautuvat ja mediasisällön ja esimerkiksi YouTube™-videoiden suoratoisto onnistuu nopeammin ja toisto on huomattavasti sulavampaa. Myös selaaminen on entistä sujuvampaa, mikä poistaa turhautumisvaaran viihdekokemuksestasi.

Helppokäyttöinen USB-liitäntä
Herätä kuvat ja videot eloon. Liitä USB-laite etuosan USB-porttiin ja tarkastele siinä olevia kuvia ja videoita TV:ssä.

Digitaalinen musiikinparannustekniikka tuottaa selkeämmän, täyteläisemmän äänen.
Tuo digitaaliseen musiikkiisi uutta eloa Sonyn digitaalisten musiikinparannustekniikoiden avulla, jotka palauttavat musiikkiin vivahteet ja estävät äänenvoimakkuuden vaihtelut. Tuloksena nautit vaikuttavasta äänenlaadusta sekä puheen, elokuvaäänien että musiikin osalta.

Kuuntele langattomasti Bluetooth®-yhteydellä
Nauti suosikkimusiikistasi ja -elokuvistasi langattomasti. Tämä Blu-ray-soitin siirtää äänen langattomiin kaiuttimiin tai kuulokkeisiin Bluetooth®-yhteydellä, joten voit uppoutua jokaisen kappaleen ja elokuvan ääniraidan maailmaan.2

Kuuntele musiikkia toisessa huoneessa
Kuuntele lempikappaleitasi kaikissa huoneissa SongPal-sovelluksen (versio 3.0) kautta ohjattavalla monihuonetoiminnolla. SongPal Link -sovelluksen kautta voit yhdistää tietyt Sonyn Soundbar- ja kaiutinmallit Blu-ray-soittimeen ja suoratoistaa sitten musiikkia musiikkipalveluista, tietokoneesta tai DLNA-verkostasi useissa huoneissa.

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  2 arkipäivää
Helsingin myymala:  Saatavuus?
Tampereen myymala:  Saatavuus?
Turun myymala:  Saatavuus?
Jyvaskylan myymala:  Saatavuus?
Kuopion myymala:  Saatavuus?
Oulun myymala:  Saatavuus?

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi
Sami Kippola
AV-asiantuntija
03-2252213
Sami/Kippola//hifistudio/fi