BENQ W1600UST LYHYEN ETÄISYYDE VIDEOPROJEKTORI

1449.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

BenQ W1600UST 1080p -kotiteatteriprojektori
BenQ W1600UST on upouusi tapa sukeltaa perheesi kanssa laajakankaan viihdeohjelmiin. Siihen täydellisesti sopivan 100 tuuman Ambient Light Reflection -kankaan kera täydellinen elokuvakokemus saapuu olohuoneeseesi. Erittäin lyhyellä heijastusetäisyydellä varustettu W1600UST-projektori yhdistyy kauniisti nykyaikaisen kodin sisustukseen ilman rumia kaapelivetoja. Se on käytännöllinen multimediakeskus niin perheen elokuvailtoihin kuin jokapäiväiseen televisio- ja opetusohjelmienohjelmien katsomiseen. Äärimmäisen lyhyen heijastusetäisyyden ansiosta lapset voivat leikkiä huoneessa vapaasti ilman, että kuvaan heijastuu häiritseviä varjoja. Vanhempien elokuva-illat tai vieraiden seurustelu sujuu mukavasti, kun valoja ei tarvitse himmentää tai sammuttaa, kun videoita katsotaan jättinäytöltä. 

TÄRKEIMMÄT TOIMINNOT 


100”uskomattomatmaisemat
W1600UST-projektorin lisävarusteeksi suunniteltu satatuumainen Ambient Light Reflection -kangas tarjoaa eloisan ja hämmästyttävän laajakangaskuvan, joka on yhtäsuuri kuin neljä50-tuumaista televisiota. Elämää suurempi satatuumainen kuva upeine maisemineen tarjoaa perheellesi henkeäsalpaavia elämyksiä toiminta- ja seikkailuelokuvissa, luonto-ohjelmissa, live-konserteissa ja urheilutapahtumissa.

Ihanteellinen1080p-katsomisetäisyys
Voit nauttia W1600UST:n kristallinkirkkaista 1080p-kuvista upealla 100 tuuman kankaalla aivan tavallisenkokoisessa olohuoneessa. Ihanteellinen 3,5-4 metrin katsomisetäisyys on juuri täydellinen normaaliin kotiin. Katselukulma on tälläetäisyydelläerittäin mukava, ja istuit missä tahansa niin sinulla on aina eturivin paikka.

Äärimmäisenlyhyen heijastusetäisyydenvapaus
W1600UST heijastaa valtavan kuvan hyvin lyhyeltäetäisyydeltä, eikä se tarvitse monimutkaista asennusta tai kaapelivetoja. Lyhyen heijastusetäisyyden ansiosta projektoria ei tarvitse laittaa sivuun käytön jälkeen. Koska projektori voidaan sijoittaa kätevästi pöytätasolle aivan näytön alapuolelle, yhdistyy W1600UST mukavasti perheesi arkipäivään. Siitä tulee koko perheen viihteen keskipiste, jonka avulla kaikki voivat nauttia elokuvista ja toisistaan ilman näytölle heijastuvia häiritseviävarjoja.

Tyylikäs moderni muotoilu
W1600UST:n nykyaikainen ja hienostunut muotoilu viistoilla kulmilla ja tyylikkäillä valkoisen ja kultaisen sävyillä yhdistyy saumattomasti hyvällä maulla sisustettuihin tiloihin ja olohuoneisiin.

HäikäiseväFull HD1080p -suorituskyky
W1600UST toistaa Full HD -sisällöt aidolla 1080p-tarkkuudella, veitsenterävästi ja uskottavasti. Perheesi mieluisimmat teräväpiirtosisällöt muuttuvat niin eläviksi, että ne loikkaavat kankaalta syleihinne, katsoitte sitten Blu-ray-elokuvia, videopelejä tai HD-lähetyksiä.

Tekniset Tiedot: Linkki valmistajan sivulle

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

 Tarkista saatavuus: verkkokauppa@hifistudio.fi

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi
Sami Kippola
AV-asiantuntija
03-2252213
Sami/Kippola//hifistudio/fi

ASIANTUNTIJAMME SUOSITTELEVAT