Ilmainen toimitus | 100% tyytyväisyystakuu

14/30/60 päivän rahat takaisin-takuu | Elinikäinen tekninen tuki | HifiStudion kaiutintakuu 5 vuotta | Varaa kotikäynti

BENQ W1700 4K VIDEOPROJEKTORI

Hintaluokkansa kovin haastaja

1149.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

BenQ W1700 4K HDR CineHome-projektori ja CinematicColor-tekniikka tuovat valtavan laajakankaan elokuvaelämykset omaan olohuoneeseesi. Kerää ystäväsi ja perheesi upeiden 4K HDR –elokuvien pariin nauttimaan aidosta digitaalisesta elokuvakokemuksesta upeiden videoiden ja mahtavien äänitehosteiden keskelle.

4K UHD aito 8,3 miljoonan pikselin täydellistymä
W1700 hyödyntää kumouksellista 0,47” yksipiiristä DMD DLP –tekniikkaa luodakseen 4K UHD DMD 3840x2160-tarkkuuksisen kuvan 8,3 miljoonalla pikselillä per kuva. Samalla projektori koko on kutistettu äärimmilleen nykyaikaiseen elämäntyyliin sopivaksi. 4K UHD –kuvassa on nelinkertainen tarkkuus Full HD 1080p:n verrattuna, mikä vähentää pikselien hämärtymistä ja tuottaa uskomattoman tarkan kuvan selvästi erottuvine yksityiskohtineen. 

Tarkat värit ja selkeä kuva
Yhden DMD DLP -piirin teknologialla vältetään useiden erillisten paneelien sisäiset kohdistusongelmat, joten W1700 tarjoaa yksityiskohtaisen kuvan ja tarkat värit. W1700 luo virheettömän veitsenteräviä kuvia ja tarkkoja värejä ilman hämärtymistä, varjoja tai häiriökuviota.

Äärimmäisen realistinen HDR-kuvanlaatu
BenQ ainutlaatuisella Auto HDR Color Rendition- ja Cinema-Optimized-tekniikoilla höystetty HDR 10 –tuki tuo W700:n High Dynamic Range -toistoon enemmän kirkkautta, kontrastia ja kuvan optimointia. Se tekee 4K-videosisällöistä nauttimisesta entistä upeampaa ja elokuvamaisempaa yhdellä ainoalla askeleella.

CinematicColor jotta näkisit värit niin kuin on tarkoitettu
CinematicColor optimoi värit mahdollisimman tarkoiksi sataprosenttisella Rec.709 HDTV-värikattavuudella, RGBRGB-väripyörällä ja korkealla natiivilla ANSI-kontrastisuhteellaan, joiden ansiosta se tarjoaa uskomattoman visuaalisen suorituskyvyn, joka tuottaa yksityiskohtaisia, teräviä ja teräviä kuvia kotiteatterissasi nautittavaksi.

Autenttinen Rec.709-väritarkkuus
Rec.709 on kansainvälinen HDTV-standardi, joka takaa elokuviin juuri ne sävyt, elokuvasävyt, jotka ohjaaja on tarkoittanut. RGBRGB-väripyörän ansiosta W1700 saavuttaa yli 96% Rec.709-kattavuuden, mikä takaa alle 3:n jäävän Delta E -suorituskyvyn  Hollywood-elokuvien täydelliseksi katsomiskokemukseksi.

Tekniset tiedot:

Linkki valmistajan sivulle
 

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  2 arkipäivää
Helsingin myymala:  Saatavuus?
Tampereen myymala:  Saatavuus?
Turun myymala:  Saatavuus?
Jyvaskylan myymala:  Saatavuus?
Kuopion myymala:  Saatavuus?
Oulun myymala:  Saatavuus?

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Matti Kettunen
AV-asiantuntija/videoprojektorit
0400503432
Matti/Kettunen//hifistudio/fi
Sami Kippola
AV-asiantuntija
03-2252213
Sami/Kippola//hifistudio/fi

ASIANTUNTIJAMME SUOSITTELEVAT