EPSON EH-LS500 VALKOINEN LASERLÄHIPROJEKTORI

-17%

Laserlähiprojektori 

Säästä 500.00 €!   (2999.00 €)
2499.00 €  / KPL
 KPL 

VÄRIVAIHTOEHDOT

TUOTEKUVAUS

Epson EH-LS500W on Epsonin erittäin lyhyen etäisyyden (UST) 4K PRO-UHD -laserkotiteatteriprojektori hyödyntää 3LCD-tekniikkaa ja heijastaa kuvat jopa 130 tuuman (330 cm:n) kokoisina erittäin läheltä. Nauti valkokangaselämyksistä kodin sisustuksesta tinkimättä. Seinälle kiinnitettävä TV on aina näkyvillä, mutta heijastetun kuvan saa hetkessä piiloon. Epsonin erittäin lyhyen etäisyyden projektorin voi sijoittaa lähelle näyttöaluetta. Sen asentaminen käy käden käänteessä, ja kuva on laadukas myös kirkkaasti valaistuissa tiloissa. Pitkäikäinen laservalonlähde ja laajennettu takuu tekevät projektorista edullisen hankinnan.

Suuret mustat TV-ruudut ovat aina näkyvillä. Heijastetun kuvan saa kuitenkin piiloon yhdellä napin painalluksella. Unohda massiiviset näytöt ja rumat kaapelit. Valitsemalla EH-LS500-projektorin pidät kotisi tyylikkäänä mutta voit silti nauttia kaikista suosikkiohjelmistasi. Kotisi muuttuu monitoimitilaksi, jossa voit nauttia elokuvista, urheilusta ja pelien pelaamisesta valkokankaalla.

Erittäin lyhyen etäisyyden laserprojektorin voi sijoittaa lähelle näyttöaluetta, mutta silti se näyttää jopa 130 tuuman kuvan. Projektorin kolmeen HDMI-tuloon (joista yksi on MHL) voi liittää DVD-soittimia, pelikonsoleita ja muita laitteita. Projektoria on helppo hallita iProjection-sovelluksen avulla.

3LCD-tekniikan ansiosta pääset nauttimaan eloisista ja kirkkaista kuvista, sillä 4 000 lumenin projektorissa on yhtä suuri valkoisen ja värillisen valon teho (CLO). Projektorin kuva on kolme kertaa kirkkaampi kuin yhden sirun DLP-projektoreissa, ja se tuottaa tarkat varjostukset ja syvät mustan sävyt 2 5000 000:1 -kontrastisuhteella. Lisäksi yksityiskohtien parannus takaa entistä tarkemmat ja tasaisemmat kuvat.

Projektorissa nyt mukana Android TV käyttöliittymä.

Huom! Tämän projektorin kanssa suositellaan kätettävän pingotettua tai fixed frame kangasta, mikäli valkokangasta halutaan käyttää. Muut valkokangastyypit aiheuttavat mahdollista aaltoilua kuvaan johtuen lyhyestä heittoetäisyydestä.

Tekniset tiedot:

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  2 arkipäivää
Helsingin myymala:  Saatavuus?
Tampereen myymala:  Saatavuus?
Turun myymala:  Saatavuus?
Jyvaskylan myymala:  Saatavuus?
Kuopion myymala:  Saatavuus?
Oulun myymala:  Saatavuus?

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi
Sami Kippola
AV-asiantuntija
03-2252213
Sami/Kippola//hifistudio/fi

ASIANTUNTIJAMME SUOSITTELEVAT