SAMSUNG QE75LS03A THE FRAME 4K 75" TELEVISIO

Televisio, joka muuttuu sammutettuna taideteokseksi!

2990.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

75” Samsung The Frame 4K UHD QLED -älytelevisio muuttuu sammutettuna kauniiksi taideteokseksi. Laitteessa yhdistyy korkeatasoinen ja tehokkaalla prosessorilla varustettu 4K UHD Smart TV -teknologia, Quantum Dot -teknologia sekä kattavat tekoälyominaisuudet. Älytelevisiossa on Tizen-käyttöjärjestelmä, Art Mode -tila, kattava mukautettavuus sekä television tyyliä häiritsemätön yhdistyskaapeli.

QLED-teknologia
Televisio tarjoaa ennennäkemättömän kuvanlaadun edistyneen QLED (Quantum dot LED) -teknologian avulla. Näytön metalliseoksella päällystetyt Quantum Dot -nanokristallit hohtavat kukin omaa väriään ja tuottavat erittäin kirkkaan ja laajan värimaailman. QLED-teknologia tarjoaa myös täydellisen kuvan katselukulmasta riippumatta.

Dual LED -teknologia
Dual LED -teknologia mukauttaa värien sävyjä elokuville ja sarjoille sopiviksi, jonka ansiosta kuva on entistä elävämpi.

4K Ultra HD -resoluutio 100% värivolyymillä
Älytelevision 4K Ultra HD -resoluutiossa on neljä kertaa enemmän pikseleitä (3840 x 2160) kuin Full HD -resoluutiossa (1920 x 1080), jonka ansiosta saat erittäin terävän kuvan vahvalla kontrastilla ja kirkkailla väreillä. Lisäksi QLED-teknologian ja 100 % värivolyymin yhdistelmä tuottaa miljoonia vivahteikkaita värejä.

Quantum Processor 4K -kuvaprosessori
Älykäs Quantum Processor 4K -kuvaprosessori ylösskaalaa sisältöä 4K-resoluutioon yksityiskohtaisen kuvan sekä vahvojen värien ja kontrastien tuottamiseksi. Edistyneiden teknologioiden ansiosta prosessori kykenee tuottamaan korkealaatuista kuvaa kuvalähteestä riippumatta.

Tizen
Tizen-käyttöjärjestelmä on suunniteltu tekemään Samsung-älytelevision käytöstä mahdollisimman helppoa. Pääset kätevästi käsiksi lempielokuviisi- ja sarjoihisi, ja käytät sosiaalisen median sovelluksia helposti. Voit myös selata ja ladata uusia sovelluksia.

Art Mode -tila
Voit asettaa television tyylikkääseen Art Mode -tilaan, jonka avulla televisio voi näyttää esimerkiksi maalauksia sekä perhe- tai maisemakuvia.

Adaptive Picture
Adaptive Picture -ominaisuus mukauttaa kontrastia ja kirkkautta automaattisesti huoneen valaistukseen sopivaksi. Näin ollen kuva näyttää mahtavalta niin päivällä kuin yölläkin.

One Invisible Connection -liitäntä
Yhdistä älytelevisio One Connect -laatikkoon yhdellä ainoalla optisella kaapelilla. Sen avulla vältyt kaapelien aiheuttamalta sotkulta, ja lopputuloksena on siistin ja moderni ulkoasu televisiollesi.

Slim Fit Wall-Mount -seinäkiinnike
Aseta television niin lähelle seinää, että se näyttää televion sijaan enemmänkin kehystetyltä maalaukselta. Kiinnike mahdollistaa myös älytelevision kallistamisen.

Samsung The Frame -kehys
Voit mukauttaa televisiosi tyyliä erikseen myytävällä Samsung The Frame -kehyksellä. Kehys on saatavilla useissa eri väreissä.

HD-sisältöä CI+ -moduulilla
Tässä televisiossa on paikka maksu-tv-kortinlukijalle. Tarvitset operaattorin maksu-tv -kortin, joka asennetaan kortinlukijaan ja kortinlukija siihen tarkoitettuun paikkaan televisioon. Näin voit nauttia teräväpiirtoisesta sisällöstä.

Antenni-, kaapeli- ja satelliittiverkon digivirittimet
Televisiossa on sisäänrakennettu digiviritin antenni, kaapeli- ja satelliittiverkolle (DVB-T2/C/S2).

Seinäkiinnitys
Mikäli haluat kiinnittää television seinään, löydät meiltä laajan valikoiman erilaisia seinätelineitä ja kiinnitysratkaisuja.

Kaapelit ja lisätarvikkeet
Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia lisätarvikkeita, joiden avulla yhdistät television helposti ulkoisiin laitteisiin, kuten pelikonsoli, Blu-ray tai DVD -soitin ja digiboksi. Laadukkaat kaapelit, sovittimet ja muut lisätarvikkeet varmistavat parhaan kuvan- ja äänenlaadun.

Muut ominaisuudet:
- Useita virtuaaliavustajia (kaikki toiminnot eivät ole saatavilla suomeksi)
- Samsung Multi View -ominaisuus ruudun jakamiseksi
- Smart Home + SmartThings
- Content Discovery (Universal Guide)
 


 

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  2 arkipäivää

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Sami Kippola
AV-asiantuntija
03-2252213
Sami/Kippola//hifistudio/fi
Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi