SONY KD55X81JAEP 55" TELEVISIO

Sonyn kyvykäs 2021 4K UHD-televisio

899.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

4K HDR Processor X1™

Kyvykäs prosessori poistaa kohinan ja terävöittää yksityiskohtia. Entistäkin puhtaammalla 4K -signaalilla lopputulos on erittäin lähellä aitoa 4K-tarkkuutta ja täynnä luonnollisia värejä ja kontrastia. Eli alemmastakin lähtösignaalista televisio skaalaa tehokkaasti kuvan tarkkuutta 4K-luokkaan.

TRILUMINOS PRO™

Tässä televisiossa on laaja väriskaala ja uniikki TRILUMINOS PRO™ -algoritmi, ja ne tunnistavat värit kylläisyydestä, sävystä ja kirkkaudesta ja toistavat luonnolliset sävyt rikkaissa yksityiskohdissa. Saat nauttia väreistä melkein sellaisina kuin ne ovat tosimaailmassa. 

4K X-Reality™ PRO

4K HDR Processor X1™ toistaa upeat 4K-kuvat värikylläisinä, yksityiskohdiltaan ja rakenteeltaan todenmukaisina. 4K X-Reality™ PRO skaalaa 2K- ja jopa Full HD -laatuiset kuvat lähelle 4K-tarkkuutta ainutlaatuisen 4K-tietokannan avulla.

Object-based HDR remaster

Object-based HDR remaster analysoi näytön yksittäisten kohteiden värit ja korjaa kontrastia toisin kuin useimmissa televisioissa, joissa kontrastia säädetään vain yhdellä mustasta valkoiseen -kontrastikäyrällä. Koska kohteet remasteroidaan yksitellen, TV tuottaa syvemmät ja todenmukaisemmat kuvat, joissa on enemmän rakennetta.

Motionflow™ XR 

Motionflow™ XR toistaa räjähtävätkin toimintakohtaukset sujuvasti ja tarkan yksityiskohtaisesti. Tämä innovatiivinen tekniikka luo ylimääräisiä kuvia alkuperäisten kuvien väliin. Se vertaa ensin tärkeimpiä visuaalisia tekijöitä peräkkäisissä kuvissa ja laskee sitten sarjasta puuttuvan toiminnan sekunnin murto-osan tarkkuudella. Jotkin mallit lisäävät myös mustia ruutuja kuvien väliin, mikä poistaa sumeuden ja antaa aidon elokuvateatterin tunnelman.

X-Balanced Speaker -kaiutin

TV:n äänenlaatua ja ohutta muotoilua täydentävä X-tasapainotettu kaiutin on suunnittelultaan uudenlainen ja toistaa elokuvien ja musiikin äänen selkeänä. 

Dolby Vision® ja Dolby Atmos® 

Nauti elokuvateatterielämyksestä kotona. Dolby Vision® herättää kohtaukset eloon ja takaa todentuntuisen katselukokemuksen, ja Dolby Atmos® täyttää huoneen rytmikkäällä tilaäänellä

Google TV

Voit etsiä keskitetysti suoratoistopalvelujen yli 700 000 elokuvan ja TV-sarjan jakson joukosta, jotka on järjestetty aiheen ja lajin mukaan kiinnostuksesi perusteella.

Sisäänrakennettu Chromecast

Chromecastilla voit toistaa videoita, pelejä ja sovelluksia mobiililaitteesta täysilaatuisena TV:hen, jossa on sisäänrakennettu Chromecast. Voit suurentaa kuvan napauttamalla Cast-painiketta Android- tai iOS-laitteen näytössä. Voit jatkaa puhelimen tai tabletin käyttöä heijastaessasi sisältöä

Kaksiasentoinen jalusta

Monipuolinen kaksiasentoinen jalusta toimii vakioasennossa, jossa voit keskittyä kuvaan, tai kapeassa asennossa pienemmällä hyllyllä.

Väri:Musta
Kuvasuhde:16:9
Näytön resoluutio:UHD
Virittimen tyyppi:DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2
USB-tallennus:Kyllä
USB porttien määrä:2
WIFI:Kyllä
Bluetooth:Kyllä
VESA-standardi:VESA: 300 x 300mm
Energiankulutus vuodessa (kWh):97
Näytön koko (tuumaa):55
Energialuokka:G
RF (kpl):1
Optinen ääni (kpl):1
Sähkönkulutus (W):97
Materiaali:Muovi
4K-skaalaus:Kyllä
HDR-tuki:HDR10, HLG, Dolby Vision
HDR:Kyllä
USB-toisto:Kyllä
Tuplaviritin:Ei
Smart-TV käyttöjärjestelmä:Android TV
Sovellukset:YouTube, Netflix, YLE Areena, Lasten Areena, MTV, Ruutu, SVT Play, TV4 Play, Twitch, Kodi, Viaplay, Plejmo, Elisa Viihde, Spotify, Deezer, Playboy, HS.fi, Eurosport Player, Tidal, C More, Amazon prime, Ålcom IPTV, ETV, Singa, Kartina.TV, YouTube Kids, DPlay, WRC
Näytön teknologia:LCD
Tyyppi:Televisio
Tuotekoodi:KD55X81JAEP
Korkeus (mm):787
Leveys (mm):1243
Syvyys (mm):338
Paino (kg):15.7
Valmistajan takuu (Kk):24

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

HifiStudion varasto:  1-2 työpäivää
Nouto Helsinki  Nouto 2 vrk
Nouto Tampere  Nouto 2 vrk
Nouto Oulu  Nouto 2 vrk
Nouto Jyväskylä  Nouto 2 vrk
Nouto Kuopio  Nouto 2 vrk
Nouto Turku  Nouto 2 vrk

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi
Sami Kippola
AV-asiantuntija
03-2252213
Sami/Kippola//hifistudio/fi