SONY XR50X94JAEP 50" TELEVISIO

Sonyn 2021 uutuustelevisio 4K-laadulla!

1399.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Saat 12kk Playstation Plus -jäsenyyden

Saat 12kk PlayStation Plus -jäsenyyden, kun ostat kampanjaan kuuluvan Sony BRAVIA XR –television 19.4.-31.5.2021 välisenä aikana. Rekisteröi ostosi Sony kampanjasivulla 30.6.2021 mennessä. PlayStation Plus -jäsenkoodi lähetetään sinulle 20 työpäivän sisään. Rekisteröi ostosi täällä: www.sony.fi/promo/TV-PlayStation-Plus Kampanja voimassa 19.4.-31.5.2021. (Arvo 59,90 EUR). Ehtoja sovelletaan.

Osallistu Playstation 5 arvontaan

Kun ostat kampanjaan kuuluvan Sony BRAVIA XR –television 19.4.-31.5.2021 välisenä aikana, voit osallistua Playstation 5 arvontaan! Täytä arvontalomake aikaisintaan 3. toukokuuta 2021, mutta viimeistään 13. kesäkuuta 2021 keskiyöhön mennessä sivulla: www.sony.fi/promo/TV-win-PS5 Jos olet yksi onnekkaista voittajista, sinuun otetaan yhteyttä viimeistään 18. kesäkuuta 2021. Ehtoja sovelletaan.

XR Picture

Nauti rikkaasta, luonnollisesta ja kauniista kuvasta kaikista kulmista lähes heijastuksitta. Mullistava Sonyn prosessori analysoi satojatuhansia elementtejä silmänräpäyksessä ihmissilmän perspektiivianalyysillä ja säätää ne täydellisiksi. Full Array LED -paneelin kanssa tämä tekniikka tuottaa harvinaisen elävän ja yksityiskohtaisen kuvan.

Uppoudu elokuviin ja peleihin

Tuo elokuvamaailma kotiisi BRAVIA XR™:n Bravia Core -sovelluksella. X94J -television Bravia CORE -palvelussa voit nauttia maksutta sadoista elokuvista 12 kuukauden ajan. Saat myös 5 elokuvakuponkia, jolla pystyt katsomaan Bravia CORE -palveluun lisättyjä tuoreimpia elokuvia. Pääsy Bravia CORE -palveluun edellyttää tilirekisteröintiä 23.2.2024 mennessä. BRAVIA XR -tekniikan, Pure Stream™- ja IMAX® Enhanced -ominaisuuksiemme ansiosta kaikki katsomasi ovat upean visuaalisia ja erinomaisella äänenlaadulla varusteltuja.

Next-gen pelaamista

Jos rakastat pelaamista, BRAVIA® XR:n kuva- ja äänitekniikka tarjoavat upean kokemuksen kaikilla väreillään, kontrastillaan ja kirkkaudellaan, jotka pelisi ansaitsevat yhdessä uskomattoman, mukaansatempaavan äänen kanssa. HDMI 2.1 -ominaisuuksien, kuten 4K120 ansiosta, tuetut pelit näyttävät erittäin sulavilta. Hyödynnä myös nopeita vasteaikoja, joiden syöttöviive on pieni. VRR ja ALLM ovat tuettuja.  

XR Triluminos Pro™

Tämä Cognitive Processor XR:ää käyttävä TV toistaa värit ihmissilmälle luontaisesti. Näet laajemman väripaletin ja parannetun sävy- ja kylläisyysalueen, jotta luonnolliset sävyt ja tarkat yksityiskohdat näkyvät myös, kun kuva on tumma. 

XR HDR Remaster

XR HDR Remasterin ansiosta tämä TV havaitsee kaikki näytön kohteet, analysoi niiden värin ja säätää kontrastin luonnonmukaisiksi. BRAVIA XR:n objektipohjainen käsittely on äärimmäisen herkkä esimerkiksi sävyn, kylläisyyden, kirkkauden, liikevektorin ja kaistanleveyden säädön ansiosta. Kuva näyttää poikkeuksellisen todelliselta syvyyden, realististen pintojen ja luonnollisten värien ansiosta.

XR 4K -skaalaus

Cognitive Processor XR -ominaisuudella TV muuntaa 2K-signaalit lähes 4K-laatuisiksi, mikä takaa todentuntuisuuden. XR 4K -skaalaus käyttää suurta määrää tietoa, analysoi kaavoja kohtauksissa ja toistaa pienimmätkin yksityiskohdat. Saat tavallisen televisiolähetyksen 4K-laatuisena.

XR Motion Clarity

Joissakin kuvaruuduissa urheilu ja nopeat toimintakohtaukset ovat sumeita. Uusin LED XR Motion Clarity™ -tekniikka takaa tasaisuuden, kirkkauden ja selkeyden. Et jää mistään paitsi, kun jokaista liikettä ohjataan ja sen kesto optimoidaan ja kirkkautta tehostetaan tarpeen vaatiessa.

Acoustic Multi-Audio™

Acoustic Multi-Audio™ sisältää TV:n takana olevat ääntä suuntaavat diskanttikaiuttimet, joiden ansiosta ääni seuraa toimintaa rytmikkäästi.

XR Surround

BRAVIA XR käsittelee kaikki äänet aidoksi tilaääneksi. XR Surround luo tilaäänen sivuilta ja pystysuunnassa, joten saat 3D-kuunteluelämyksen ilman katossa olevia tai ylöspäin suunnattuja kaiuttimia.

Dolby Vision® ja Dolby Atmos® 

Nauti elokuvateatterielämyksestä kotona. Dolby Vision® tuo kuvan eloon ja takaa todentuntuisen katselukokemuksen, ja Dolby Atmos® täyttää huoneen tilaäänellä

Google TV

Voit etsiä keskitetysti suoratoistopalvelujen yli 700 000 elokuvan ja TV-sarjan jakson joukosta, jotka on järjestetty aiheen ja lajin mukaan kiinnostuksesi perusteella.

Tasainen pinnan muotoilu

Koska kehys on erittäin kapea, silmäsi keskittyvät luontaisesti kuvaan eivätkä sen ympärille.

Kaksiasentoinen jalusta

Monipuolinen kaksiasentoinen jalusta toimii vakioasennossa, jossa voit keskittyä kuvaan, tai kapeammassa asennossa pienemmällä hyllyllä.

Väri:Musta
Kuvasuhde:16:9
Näytön resoluutio:UHD
Virittimen tyyppi:DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2
USB-tallennus:Kyllä
USB porttien määrä:2
WIFI:Ei
Bluetooth:Kyllä
Näytön koko (tuumaa):50
RF (kpl):1
Optinen ääni (kpl):1
Materiaali:Muovi
4K-skaalaus:Kyllä
HDR-tuki:HDR10, HLG, Dolby Vision
HDR:Kyllä
USB-toisto:Kyllä
Tuplaviritin:Kyllä
Smart-TV käyttöjärjestelmä:Android TV
Sovellukset:YouTube, Netflix, YLE Areena, Lasten Areena, MTV, Ruutu, SVT Play, TV4 Play, Twitch, Kodi, Viaplay, Plejmo, Elisa Viihde, Spotify, Deezer, Playboy, HS.fi, Eurosport Player, Tidal, C More, Amazon prime, Ålcom IPTV, ETV, Singa, Kartina.TV, YouTube Kids, DPlay, WRC
Näytön teknologia:LCD
Tyyppi:Televisio
Tuotekoodi:XR50X94JAEP
Valmistajan takuu (Kk):24

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

HifiStudion varasto: 26.05.2021

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi
Sami Kippola
AV-asiantuntija
03-2252213
Sami/Kippola//hifistudio/fi