SONY XR55A84JAEP 55" OLED 4K TELEVISIO

1999.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Saat 12kk Playstation Plus -jäsenyyden

Saat 12kk PlayStation Plus -jäsenyyden, kun ostat kampanjaan kuuluvan Sony BRAVIA XR –television 19.4.-31.5.2021 välisenä aikana. Rekisteröi ostosi Sony kampanjasivulla 30.6.2021 mennessä. PlayStation Plus -jäsenkoodi lähetetään sinulle 20 työpäivän kuluessa. Rekisteröi ostosi täällä: www.sony.fi/promo/TV-PlayStation-Plus Kampanja voimassa 19.4.-31.5.2021. (Arvo 59,90 EUR). Ehtoja sovelletaan.

Osallistu Playstation 5 arvontaan

Kun ostat kampanjaan kuuluvan Sony BRAVIA XR –television 19.4.-31.5.2021 välisenä aikana, voit osallistua Playstation 5 arvontaan! Täytä arvontalomake aikaisintaan 3. toukokuuta 2021, mutta viimeistään 13. kesäkuuta 2021 keskiyöhön mennessä sivulla: www.sony.fi/promo/TV-win-PS5 Jos olet yksi onnekkaista voittajista, sinuun otetaan yhteyttä viimeistään 18. kesäkuuta 2021. Ehtoja sovelletaan.

Upea OLED-kuva kuin ihmissilmän näkemänä

Nauti uskomattomasta OLED-kontrastista kuvassa, joka tuntuu rikkaalta, luonnolliselta ja todelliselta. Mullistava Cognitive Processor XR ydin analysoi ja optimoi hetkessä satojatuhansia kuvan osia ihmissilmän tavoin. Yhdessä uniikin OLED-paneelin kanssa teknologia tarjoaa todentuntuisen kuvan erittäin syvissä mustan sävyissä.

Uppoudu elokuviin ja peleihin

Tuo elokuvamaailma olohuoneeseen BRAVIA XR™:n Bravia Core -sovelluksella. A84J -television Bravia CORE -palvelussa voit nauttia maksutta sadoista elokuvista 12 kuukauden ajan. Saat myös 5 elokuvakuponkia, jolla pystyt katsomaan Bravia CORE -palveluun lisättyjä uusimpia elokuvia. Pääsy Bravia CORE -palveluun edellyttää tilirekisteröintiä 23.2.2024 mennessä. BRAVIA XR -tekniikan, Pure Stream™- ja IMAX® Enhanced -teknologioiden ansiosta kaikki katsomasi ovat täyteläisen visuaalisia ja hyvällä äänenlaadulla varusteltuja.

Next-gen pelaamista

Jos rakastat pelaamista, BRAVIA® XR:n kuva- ja äänitekniikka tarjoavat huiman kokemuksen kaikilla väreillään, kontrastillaan ja kirkkaudellaan, jotka pelisi ansaitsevat yhdessä erinomaisen, mukaansatempaavan äänen kanssa. HDMI 2.1 -ominaisuuksien, kuten 4K120 ansiosta, tuetut pelit näyttävät hämmästyttävän sulavilta. Hyödynnä myös nopeita vasteaikoja, joiden syöttöviive on pieni. VRR ja ALLM ovat tuettuja. 

XR OLED Contrast

XR OLED Contrast analysoi kuvaa ihmissilmän tavoin parantaen kirkkaiden kohtien väriä ja kontrastia. Voit nauttia ainutlaatuisen syvistä mustan sävyistä ja huippukirkkaudesta. Kuva tuottaa erinomaisen syvyyden kohteen ja taustan välille. Yksityiskohdat ovat tarkkoja myös varjo- ja valokohdissa.

XR HDR Remaster

XR HDR Remasterin ansiosta tämä televisio havaitsee kaikki näytön kohteet, analysoi niiden värin ja säätää kontrastin luonnollisiksi. BRAVIA XR™:n objektipohjainen käsittely on äärimmäisen herkkä esimerkiksi sävyn, kylläisyyden, kirkkauden, liikevektorin ja kaistanleveyden säädön ansiosta. Kuva näyttää poikkeuksellisen todelliselta syvyyden, realististen pintojen ja luonnollisten värien ansiosta.

XR Clarity

XR 4K -skaalauksella nautit viihteestä lähes 4K-tarkkuudella sisällöstä tai lähteestä riippumatta. Cognitive Processor XR hyödyntää isoa datamäärää ja parantaa älykkäästi kuvan tarkkuutta ja yksityiskohtien runsautta. Näet yksityiskohdat, kuten luonnollisesti erottuvan eläimen turkin ja terävät kiven ääriviivat selkeinä ja hienoina.

XR Motion Clarity

OLED-näytössä miljoonat yksittäin ohjattavat pikselit luovat kuvan, jossa kaikki on terävää ja selkeää. OLED XR Motion Clarity™ -tekniikka toistaa nopeatkin toimintakohtaukset kirkkaina ja sulavina. Myöskin nopeat kohtaukset näyttävät sulavilta kehittyneen kuvaprosessoinnin ansiosta.

Dolby Vision® ja Dolby Atmos® 

Nauti elokuvateatterielämyksestä olohuoneessasi. Dolby Vision™ herättää kohtaukset eloon ja takaa todentuntuisen katselukokemuksen, ja Dolby Atmos™ täyttää huoneen mukaansatempaavalla tilaäänellä.

Acoustic Surface Audio+

Acoustic Surface Audio+ -tekniikka ohjaa äänen tulemaan suoraan ruudun keskeltä ja television takana värisevät tehokkaat ohjaimet tuottavat kuvan mukana liikkuvaa ääntä. Ääni seuraa toimintaa, joten kuulet puheen ja äänitehosteet todentuntuisemmin. Etubassokaiutin tuottaa voimakkaan bassoäänen ja varmistaa, että et menetä tapahtumista mitään. Hyvin suunniteltu ohjain ja bassokaiutin suuntaavat äänen hyvin, vaikka tv olisikin seinällä taikka jalustalla.

XR Surround

BRAVIA XR käsittelee kaikki äänet aidoksi tilaääneksi. XR Surround luo tilaäänen sivuilta ja pystysuunnassa, joten saat 3D-kuunteluelämyksen ilman katossa olevia tai ylöspäin suunnattuja kaiuttimia.

4K/120 fps

BRAVIA takaa kilpailuedun. HDMI2.1 tuottaa 120 fps:n kuvataajuuden yhteensopivissa peleissä, mistä saat etua ammunta-, urheilu- ja toimintapeleihin. Pelaaminen sujuu näppärästi myös alle 8,5 ms:n syöttöviiveen (4K / 120 fps) ja erityisen pelitilan ansiosta.

Google TV

Voit etsiä keskitetysti suoratoistopalvelujen yli 700 000 elokuvan ja TV-sarjan jakson joukosta, jotka on järjestetty aiheen ja lajin mukaan kiinnostuksesi perusteella.

Sisäänrakennettu Chromecast

Chromecastilla voit heijastaa videoita, pelejä ja sovelluksia mobiililaitteesta täysilaatuisena TV:hen, jossa on sisäänrakennettu Chromecast. Voit suurentaa kuvan napauttamalla Cast-painiketta Android- tai iOS-laitteen näytössä. Voit jatkaa puhelimen tai tabletin käyttöä heijastaessasi sisältöä

Minimalistinen muotoilu - vangitseva ilman häiriötekijöitä

Television minimalistisen yksiosaisen muotoilun ansiosta voit keskittyä kuvaan luontaisesti tyylikkäässä lasiruudussa. Tämä OLED-TV näyttää ja kuulostaa upealta niin jalustaan kuin seinään kiinnitettynä.

Kolmiasentoinen Prestige-jalusta TV:n sijoittamista varten

Kolmiasentoinen jalusta toimii vakioasennossa, jossa voit keskittyä kuvaan, kapeammassa asennossa pienemmällä hyllyllä ja soundbar-asennossa, joka on ihanteellinen äänijärjestelmälle.

Väri:Musta
Kuvasuhde:16:9
Näytön resoluutio:UHD
Virittimen tyyppi:DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2
USB-tallennus:Kyllä
USB porttien määrä:3
WIFI:Kyllä
Bluetooth:Kyllä
VESA-standardi:VESA: 300 x 300mm
Energiankulutus vuodessa (kWh):106
Näytön koko (tuumaa):55
Energialuokka:G
RF (kpl):1
Optinen ääni (kpl):1
Sähkönkulutus (W):106
Materiaali:Muovi
4K-skaalaus:Kyllä
HDR-tuki:HDR10, HLG, Dolby Vision
HDR:Kyllä
USB-toisto:Kyllä
Tuplaviritin:Kyllä
Smart-TV käyttöjärjestelmä:Android TV
Sovellukset:YouTube, Netflix, YLE Areena, Lasten Areena, MTV, Ruutu, SVT Play, TV4 Play, Twitch, Kodi, Viaplay, Plejmo, Elisa Viihde, Spotify, Deezer, Playboy, HS.fi, Eurosport Player, Tidal, C More, Amazon prime, Ålcom IPTV, ETV, Singa, Kartina.TV, YouTube Kids, DPlay, WRC
Näytön teknologia:OLED
Tyyppi:Televisio
Tuotekoodi:XR55A84JAEP
Korkeus (mm):735
Leveys (mm):1227
Syvyys (mm):330
Paino (kg):17.8
Valmistajan takuu (Kk):24

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

HifiStudion varasto: 04.01.2023

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi
Sami Kippola
AV-asiantuntija
03-2252213
Sami/Kippola//hifistudio/fi