SONY XR55A90JAEP 4K OLED 55" SMART TELEVISIO

2899.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Saat 12kk Playstation Plus -jäsenyyden

Saat 12kk PlayStation Plus -jäsenyyden, kun ostat kampanjaan kuuluvan Sony BRAVIA XR –television 19.4.-31.5.2021 välisenä aikana. Rekisteröi ostosi Sony kampanjasivulla 30.6.2021 mennessä. PlayStation Plus -jäsenkoodi lähetetään sinulle 20 työpäivän kuluessa. Rekisteröi ostosi täällä: www.sony.fi/promo/TV-PlayStation-Plus Kampanja voimassa 19.4.-31.5.2021. (Arvo 59,90 EUR). Ehtoja sovelletaan.

Osallistu Playstation 5 arvontaan

Kun ostat kampanjaan kuuluvan Sony BRAVIA XR –television 19.4.-31.5.2021 välisenä aikana, voit osallistua Playstation 5 arvontaan! Täytä arvontalomake aikaisintaan 3. toukokuuta 2021, mutta viimeistään 13. kesäkuuta 2021 keskiyöhön mennessä sivulla: www.sony.fi/promo/TV-win-PS5 Jos olet yksi onnekkaista voittajista, sinuun otetaan yhteyttä viimeistään 18. kesäkuuta 2021. Ehtoja sovelletaan.

Maailman ensimmäinen TV, jossa on kognitiivinen äly

BRAVIA XR™ TV:n nerokas Cognitive Processor XR vie kuvan ja äänen uudelle tasolle. Se ymmärtää, miten ihmisen näkö ja kuulo toimivat, ja tuottaa ainutlaatuisen kokemuksen, joka vie sinut tapahtumien keskelle.

Uppoudu elokuviin

Tuo elokuvamaailma kotiisi BRAVIA XR™:n Bravia Core -sovelluksella. A90J -television Bravia CORE -palvelussa voit katsella ilmaiseksi sadoista elokuvista 24 kuukauden ajan.* Saat myös 10 elokuvakuponkia, jolla pystyt katsomaan Bravia CORE -palveluun lisättyjä uusimpia elokuvia. Pääsy Bravia CORE -palveluun vaatii tilirekisteröintiä 23.2.2024 mennessä. BRAVIA XR -tekniikan, Pure Stream™- ja IMAX® Enhanced -ominaisuuksiemme ansiosta kaikki katsomasi ovat upean visuaalisia ja erinomaisella äänenlaadulla varusteltuja.

Next-gen pelaamista

Jos rakastat pelaamista, BRAVIA® XR:n kuva- ja äänitekniikka tarjoavat uskomattoman kokemuksen kaikilla väreillään, kontrastillaan ja kirkkaudellaan, jotka pelisi ansaitsevat yhdessä uskomattoman, mukaansatempaavan äänen kanssa. HDMI 2.1 -ominaisuuksien, kuten 4K120 ansiosta, tuetut pelit näyttävät erittäin sujuvilta. Hyödynnä myös nopeita vasteaikoja, joiden syöttöviive on pieni. VRR ja ALLM ovat tuettuja.  

Ainutlaatuinen OLED-kuva kuin ihmissilmän näkemänä

Nauti henkeäsalpaavasta kontrastista ja OLED-kuvasta, joka tuntuu täyteläiseltä, luonnolliselta ja todelliselta. TV:n mullistava prosessori analysoi ja optimoi hetkessä satojatuhansia kuvan osia ihmissilmän tavoin. Yhdessä ainutlaatuisen OLED-paneelimme kanssa teknologia takaa puhtaat mustan sävyt ja upean kirkkauden.

XR OLED Contrast Pro

XR OLED Contrast Pro analysoi kuvaa ihmissilmän tavoin parantaen kirkkaiden kohtien väriä ja kontrastia. Voit nauttia poikkeuksellisen syvistä mustan sävyistä ja huippukirkkaudesta ennen kokemattomalla tavalla. Kuva tuottaa todentuntuisen syvyyden kohteen ja taustan välille. Yksityiskohdat ovat tarkkoja myös varjo- ja valokohdissa. 

XR HDR Remaster

XR HDR Remasterin ansiosta tämä TV havaitsee kaikki näytön kohteet, analysoi niiden värin ja säätää kontrastin todentuntuiseksi. BRAVIA XR™:n objektipohjainen käsittely on äärimmäisen tarkka esimerkiksi sävyn, kylläisyyden, kirkkauden, liikevektorin ja kaistanleveyden säädön ansiosta. Kuva näyttää poikkeuksellisen todelliselta syvyyden, realististen pintojen ja luonnollisten värien ansiosta.

Tee äänestä todella mukaansatempaava kokemus

Edistynyt kaiutintekniikka muuntaa minkä tahansa äänilähteen mukaansatempaavaksi kokemukseksi Cognitive Processor XR:n avulla. Kuule selkeämpi ja tarkempi ääni mitä katsotkin. Nauti viihteestä uudella tavalla, kun ääni ja kuva ovat täydellisessä harmoniassa.

Dolby Vision® ja Dolby Atmos®

Nauti elokuvateatterielämyksestä kotona. Dolby Vision® herättää kuvan eloon ja takaa todentuntuisen katselukokemuksen, ja Dolby Atmos® täyttää huoneen tilaäänellä.

Tuhansia elokuvia ja sarjoja äänesi voimalla

Hae äänikomennolla nopeasti se, mitä haluat katsoa. Löydä tietty nimike sanomalla se ääneen. Tai tee laajempi haku sanomalla esimerkiksi "show me sci-fi adventure TV shows".

Älypuhelinsisältö valtavassa koossa

Tuo suosikkisisältösi, kuten videot, kuvat ja pelit, nopeasti ja helposti iOS- tai Android-laitteesta isolle ruudulle.

Ohjaa kaikkia laitteita yhdellä älyohjaimella

Älykauko-ohjainta voi käyttää kaikkien yhdistettyjen laitteiden hallitsemiseen. Aloita sarjojen ja elokuvien katselu videopalvelusta hetkessä yhdellä painikkeen painalluksella.

Upea muotoilu, mukaansatempaava katselukokemus

Minimalistisen yksiosaisen muotoilun ja kehyksen saumattoman reunan ansiosta voit keskittyä kuvaan luontaisesti tyylikkäässä lasiruudussa. Televisio näyttää ja kuulostaa upealta niin jalustaan kuin seinään kiinnitettynä.

Kolmiasentoinen Prestige-jalusta kaikkiin TV:n asentoihin

Kolmiasentoinen jalusta toimii vakioasennossa, jossa voit keskittyä kuvaan, kapeammassa asennossa pienellä hyllyllä ja soundbar-asennossa, joka on ihanteellinen äänijärjestelmälle.

Ominaisuudet:

Väri:Musta
Kuvasuhde:16:9
Näytön resoluutio:UHD
Virittimen tyyppi:DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2
USB-tallennus:Kyllä
USB porttien määrä:3
WIFI:Kyllä
Bluetooth:Kyllä
VESA-standardi:VESA: 300 x 300mm
Energiankulutus vuodessa (kWh):133
Näytön koko (tuumaa):55
Energialuokka:G
RF (kpl):1
Optinen ääni (kpl):1
Materiaali:Muovi
4K-skaalaus:Kyllä
HDR-tuki:HDR10, HLG, Dolby Vision
HDR:Kyllä
USB-toisto:Kyllä
Tuplaviritin:Kyllä
Smart-TV käyttöjärjestelmä:Android TV
Sovellukset:YouTube, Netflix, YLE Areena, Lasten Areena, MTV, Ruutu, SVT Play, TV4 Play, Twitch, Kodi, Viaplay, Plejmo, Elisa Viihde, Spotify, Deezer, Playboy, HS.fi, Eurosport Player, Tidal, C More, Amazon prime, Ålcom IPTV, ETV, Singa, Kartina.TV, YouTube Kids, DPlay, WRC
Näytön teknologia:OLED
Tyyppi:Televisio
Tuotekoodi:XR55A90JAEP
Korkeus (mm):776
Leveys (mm):1223
Syvyys (mm):317
Paino (kg):18.6
Valmistajan takuu (Kk):24

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  2 arkipäivää
Helsingin myymala:  Saatavuus?
Tampereen myymala:  Saatavuus?
Turun myymala:  Saatavuus?
Jyvaskylan myymala:  Saatavuus?
Kuopion myymala:  Saatavuus?
Oulun myymala:  Saatavuus?

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
Lomalla 11.7 saakka, 0400503432
matti/kettunen//hifistudio/fi
Sami Kippola
AV-asiantuntija
03-2252213
Sami/Kippola//hifistudio/fi